CNBC-e Forum: 15.Sezon Bölüm Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (2 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

15.Sezon Bölüm Yorumları Konuyu oyla: -----

#21 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 2.154
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 01 Haziran 2010 - 21:47

Mesaji gorozzyesc, on 28 Nisan 2010 - 10:22 , said:

ya o değil de, john stamos bundan 23 yıl önce de Mesaji gor çıtırları götüryordu, şimdi de götürüyor. 2. bir richard alpert vakası olmasından şüpheleniyorum...

Dur durak bilmiyor. Daha yeni bir ilişkiden istemediği halde çıktı ama bu sefer de ona meyilli biriyle yakınlaştı. Ben anlayamıyorum.. Bence Sam'le birleşmek için çabalayacak ama bu şekilde diğer çıtırları da götürmeye kalkarsa işi zor.
0

#22 Üye su an burada deÄŸil   ozzyesc Icon

• bay E
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.493
  • Locationedge of earth

Gonderilme tarihi 04 Haziran 2010 - 22:00

Run Neela Run
*
*
*
*
Donnie Rasgotra

Yollanan resim
0

#23 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 04 Haziran 2010 - 22:32

3 alternatif seçim için koşan Neela.. Bana makul olanı ikinci versiyon gibi geldi. Yine çok da kasmadan sorular sordurtuyor insana ER. Bu da dizinin 15. sezonunda bile hala iyi olmasının nedenlerinden biri.
0

#24 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 27 Haziran 2010 - 15:37

The Family Man

Aile babası sıfatında olan iki adam. Biri bunu yıllarca taşımış, biri taşımaktan en başında vazgeçmiş ve çocuğunu bile bırakmış. Çabalamaya başladığı zaman da korkmuş ve yine gitmiş. The Police ve The Clash muhabbetleri bazen yetmiyor, bunu anladığı anda Stuart bir nevi kaçtı. Olan Lucy'e oldu. Anne bildiği halasının durumu da kötü.. Aslında bir aile babası profili de Morris çizdi.:// Pelerinli halinin süper kahramandan, acil servise, oradan bir kadının kalbine doğru gidişi.. Morris bu aralar baya iyi. Brenner ve Neela cephesinde de işler ciddiye doğru gidiyor. Neela bunu pek fark etmese de..

*Stuart denen adamı nereden gözüm ısırıyor diye düşün düşün.. Şu an kim olduğunu buldum. True Blood'dan Rene.
0

#25 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 03 Temmuz 2010 - 10:41

Yollanan resim

The Beginning of the End

Carter döndü! Tekrar geleceğini biliyordum ama bu kadar erken olacağını ve birkaç bölümde dizide kalacağını tahmin etmiyordum. Hele böbrek yetmezliği çektiğini hiç tahmin etmiyordum. Dizi yine yaptı yapacağını son sahnede:[
0

#26 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 17 Temmuz 2010 - 16:42

What We Do

Son finale doğru yaklaşırken karakterler de sanki o sona doğru yaklaşıyor. Kimisi ciddi anlamda hasta ve hala eşiyle ilgili bir problemi mi var ortaya tam çıkarmadı, kimisi açık ve birbirine bağlılığı simgeleyen bir ilişki peşinde ama -engeli- ona açık olamayan ve çocukluğunun ağır sorunlarını yaşayan biri, kimisi sevmediği annesiyle ilişki kurmaya çalışan hatta belki eski sevgilsiyle tekrar birleşecek, kimisi de belki de artık aradığı kadını buldu.. bunu da ciddi anlamda ameliyat masasında anladı.. Son ya da her defasında yeniden başlayacak ER hikayeleri.. (Bu Alex neden gelemedi hala [son bölümdeymiş] )

Carter'ın son sahnedeki konuşması da çok iyiydi. Hele sondaki sessizlik..

Carter: I reached a point about 5 years ago, where I started to feel that every day was the same thing, and I'd had enough. (pause) But I've been through a lot of stuff since then. And now, (pause) I try to embrace the idea that everything that happens has never happened before. Like, the saying that you can't stand in the same river twice, because by the time that you come back, it's not the same river, (long pause) and you're not the same man. (pause) Anyway... I look around at this place now and can't imagine ever finding it boring, because right at the moment that you think you've seen it all, something happens that you never could've expected. (the monitor starts to beep, and Carter turns the sound off, smiles at the camera, then sighs deeply with a serious look on his face)
0

#27 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 24 Temmuz 2010 - 23:00

Old Times

Neela, Sam'in tanımadığı doktorların namına Old Times.. Ross, Hathaway, Benton hatta ben bu 3 doktorun arasına eskilerden olduğu için Carter'ı da koyarım. 3 doktorun da Carter'ın ameliyatına dolaylı yollardan da katkı sağlaması, sonunda kalbin Lucy'i tedirgin ederek yeni sahibini bulması.. bütün bunların yanında bonus olarak dizide yer alan Susan Sarandon, iyi bağlanılmış hem geçmişiyle hem şimdisiyle bizi mutlu eden harika bir bölümdü. Eskiler geldi.. işe yarayıp, bir gözüküp gittiler.

*Banfield o bebeği evlat edinecek gibi bir his var içimde.
0

#28 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi Dün, 22:35

Yollanan resim

Shifting Equilibrium

Kendime de ders çıkardığım bir bölüm oldu Neela'nın gittiği bölüm. Gerek Brenner gerek Neela birbirlerine açılmalarıyla, duyarlı, geçmişi, şimdiyi, hataları ...konuşmalarıyla tarafımdan duygulu bir şekilde izlendi.

Lost'tan bize göz kırpan bir karakterin de yer aldığı bölümde o karakterle Brennar eşleşti gibi. Neela da ne kadar iyi bir cerrah olduğunu birkez daha gösterdi. Kim ne derse desin o bu işte çok iyi. Üstelik terchini de yaptı. Ray'den yana.

Ray: Finally. You're really here?
Neela: Yeah. I really am.

[burada deÄŸil]
0

• (2 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kiÅŸi bu konuya bakiyor
0 üye, 1 misafir, 0 gizli üye