CNBC-e Forum: 15.Sezon Bölüm Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (2 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

15.Sezon Bölüm Yorumları Konuyu oyla: -----

#1 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 1.065
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 15 Mart 2010 - 18:48

Sonunda final sezonuyla ER bu cuma 21:00'de Cnbce'de
Yollanan resimYollanan resimYollanan resim

0

#2 Üye su an burada deÄŸil   brune Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 194

Gonderilme tarihi 20 Mart 2010 - 17:15

üüüü hühühühüüüü Antenimiz bozuk ben izleyemedimmmmm biri özetini yazabilir miii pis antenciler gelmediler sinir oldumm :((
Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır.
0

#3 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 2.154
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 20 Mart 2010 - 21:40

Pratt'in öleceğini çok önceden öğrensem de, diyemiyorum ki etkilenmedim, üzülmedim.. Ölüm hep acı, kederli..hele bu yıllardır tanıdığınız, sevdiğiniz, arkadaşınızsa ya da yeni bulduğunuz bir abiyse, ya da artık sevgilisi ölmüş bir kadınsanız da.. ölüm hep acı. ER'dan bu zamana kadar kimler geldi kimler geçti. Pratt umarım sonuncusu olmuştur. Kimi zaman sinirli, kimi zaman dobra, kimi zaman da sessiz ve duygusal biriydi Dr.Pratt. Morris ile atışmalarına ne gülerdik.. Dizi boyunca Morris'le birlikte karakteri iyiye doğru gelişti. Hastane şefi olacak Pratti, Afrikadan Carter da unutmadı..
0

#4 Üye su an burada deÄŸil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 907

Gonderilme tarihi 20 Mart 2010 - 22:50

Pratt? Mekhi Phifer'ın oynadığı karakter miydi? Ben severdim onu ya =( Neden öldü? Çatır çatır şef doktor harcıyor bunlarda.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
0

#5 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 21 Mart 2010 - 20:21

Evet Mekhi'nin oynadığı. 14. sezon finalinde Pratt'in içinde olduğu ambulans patlamıştı. Yeni sezona da onunla başlandı. Tedavisi vs.. çabuk gitti anlıycağın. Uğraştırmadılar adamı.. Ne diyim ER bu. Acımaz :/

Bu mesaji duzenleyen Gosling: 21 Mart 2010 - 20:29

0

#6 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 21 Mart 2010 - 23:10

Pratt'in ölmesine bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. :( Patlamada ölenin, Pratt olacağını önceden biliyordum ama ben patlama sırasında hayatını kaybetmiştir diye düşünmüştüm.Daha doğrusu onun ölümünü bu kadar dramatik bir şekilde vereceklerini tahmin etmemiştim. :( Nasıl da üzücü bir sahneydi,nasıl da acı çekti,gözünden yaş geldiği sahnede bir fena oldum :smiley19:

0

#7 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 28 Mart 2010 - 20:26

Another Thursday at County

Morris patladı. Pratt'in ölümü en çok ona koydu. Patladığı kişi de sert, lafını esirgemeyen, daha sonra hayatına ait derin mevzuları olduğunu düşündüğüm yeni şef doktor Dr. Cate oldu. Perşembeleriniz hep böyle mi olur ER? Bu sefer de zehirlendik diye korktuk.

Patlama anı doğru şeyleri de söylüyordu.
Morris: You know what, lady? Shut up! We have been through hell here the last few weeks, but somehow we're getting through it, and you know how? By showing up here every day and dedicating ourselves to this work. You don't know us. You don't know this place. And the last thing we need is for some stranger to come in here and tell us how it's done.
0

#8 Üye su an burada deÄŸil   faith-angel Icon

• Angel
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 902
  • LocationLos Angeles

Gonderilme tarihi 31 Mart 2010 - 12:46

Final tekrarı varmı ben kaçırdım :blink: ve ilk bölüm oyuncuları gelmişmiydi?
Yollanan resim
0

#9 Üye su an burada deÄŸil   sbilge Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 256

Gonderilme tarihi 02 Nisan 2010 - 21:23

Abby'yi oldum olası sevmezdim ama yine de hüzünlendim. Son 15 dakikası özellikle çok hoştu. Ama Abbyye veda edenlere bakıyorum. Birde eski bölümlerdeki vedaları hatırlıyorum, nerelerden nerelere.

Bölümün espirisini dizide olmamasına rağmen Dr. Carter yaptı. Kamu malına zarar veririm diye isimliğini sökmemiş Carter'cım.
ER-OZ-Malcolm-Sopranos FAN

Yollanan resim
0

#10 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 04 Nisan 2010 - 19:53

Bölümün en güzel anı belki de duvarda asılı olan isimlerin gözükmesiydi.

Yollanan resim
0

#11 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 10 Nisan 2010 - 00:10

Yeni şef doktoru sevmeye başladım,hırsızı ne de güzel patakladı :D Adamı hastanelik etti :P Kardeşini yaralayan sonra da yangın çıkarıp yakmaya çalışan kız da ne kadar psikopatmış öyle :o

0

#12 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 10 Nisan 2010 - 16:32

Kız 'she' derken onu(kız kardeşini) kastettiğini hemen anlamıştım da ekip biraz geç anladı. O kadar göstergeye rağmen. O sahnelerin birinde iyice çöken anne, Dr. Kate'in ona umut vermesini istediği an.. işte o an aslında çoğu hasta yakının yaşadığı bir durum. Genelde iyi şeyler duymak isterler, umut isterler.. Kate ise bunu veremedi, belki de gerçekçi olmaya çalıştı. Yine Doktor Kate'ten gidicem. Son sahnede duyduğu sesler..Araştırınca buldum. Dr.Greene ve Dr. Weaver'a aitmiş. Dahası spoilera giriyor o yüzden pek elleşmedim.

Bu mesaji duzenleyen Gosling: 10 Nisan 2010 - 19:40

0

#13 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 16 Nisan 2010 - 21:30

Ray geldi ve gitti. Dizi başladığında 'Shane West' yazdığı için, maske içinde onun olduğunu anladım. Neela için iyi oldu. Artık aklında bir şeyleri daha kolay kesinleştirir. Ray'in neler yaptığını öğrendik. Tabi gelmesi Brenner için iyi olmadı. Adam Neela'ya aşık. Evet artık kesinleşti. Onun gibi birisinin de aşık olması.. Ray hemen Brenner'ın nasıl bir insan olduğunu söyledi ama adamın karakteri, yaptıkları, davranışları değişiyor. Bunu da Er'da olmasına ve dolaylı olarak ta Neela'ya bağlıyorum. Neela ve aşkları zaten şu dizide çok yer işgal ediyor:/ Dr. Cate'in de ne kadar sert olmak için çabalasa da aslında duygusal olduğu ortaya çıkıyor. Ailesi hakkında pek bir şey demedi, hatta varlarmış gibi davrandı ama ben eşine, çocuğuna bir şey olduğunu seziyorum. Görcez.. Ayrıca Tony de tam bir kabalık yaptı. Aradan o kadar zaman geçmiş, sen hala Ray'e kötü kötü bak.. geç bunları abi. Sen git hemşire Sam'le aranı düzelt:/
0

#14 Üye su an burada deÄŸil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 907

Gonderilme tarihi 16 Nisan 2010 - 21:36

Öeh Tony'nin de mi Sam ile ilişkisi var? Tony dediğimiz John Stamos değil mi? Ben baya bi unutmuşum bu diziyi ya. Eskiden ne şevkle takip ederdim. Goran gittikten sonra izlemedim pek. Demek Ray döndü. Yarın unutmazsam oturup izleyeyim. Şu Neela'da da ne buldular bir ben anlamadım sanırım.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
0

#15 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 25 Nisan 2010 - 17:02

Morris'in son bölümde yaptığı o saçmalıkta neydi öyle? Ben artık düzeldi derken o doğru kararlar veremiyor. Vermesi gereken karar da hastaneden sonra ''biraz rahatlayalım, biralar benden Chaz'' hesabı bir karar da değil. Sen tutuyorsun, yetersiz birini ciddi bir hastanın başına dikiyorsun. Sonra da onu farklı sanmıştım diyorsun. Neyse ki hatalı olduğunu ve hala Pratt mevzusunu aşamadığını kabul ediyor. Dr. Cate'in de kocası geldi. Eşinin öldüğünü bile düşünmüştüm(kötüye yoran ben). Aralarında sorun var belli ama aşılacak gibi. Bu arada Sam'in oğlu da kazık kadar olmuş.
0

#16 Üye su an burada deÄŸil   ozzyesc Icon

• bay E
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.493
  • Locationedge of earth

Gonderilme tarihi 28 Nisan 2010 - 21:22

kadro ne kadar değişirse değişsin; değil bölüm, sezon atlayarak izlesem bile kaldığım yerden devam ediyormuş hissiyatı uyandıran, formundan hiçbir şey kaybetmeyen dizi.

yeni şef'in eşini değil de, ki bu bölümde sağ olduğunu gördük, çocuğunu kaybettiği bariz. nerdeyse her bölüm buna bir gönderme yapılıyor. bakalım, ne ara bağlayacaklar?

ya o değil de, john stamos bundan 23 yıl önce de Mesaji gor çıtırları götüryordu, şimdi de götürüyor. 2. bir richard alpert vakası olmasından şüpheleniyorum...
Yollanan resim
0

#17 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 01 Mayýs 2010 - 22:40

Evet çocuğunu kaybetmiş.. şimdi her şey yerine oturdu. Neden gergin, sinirli, duygusuz, çocuğunu kaybettiği hastanede çalışmanın verdiği o ağır duyguyu.. öğrenmiş olduk. Çok beğendim bölümü. Derin, geçmiş ve geleceğin kesiştiği ama sadece bir çocuğun kurtulacağı bölüm.. Geçen bölümlerden birinde duyduğum seslerin sahipleri de ortaya çıktı. Bir sevindirik olmuşum Dr. Green'i, Kerry'i, Romano'yu ve Jerry'i görünce. Özellikle Green döktürdü, zaten o ve Cate arasında olan diyaloglar .. harikaydı. Trivia'lardan öğrendiğim; Anthony Edwards(en son Zodiac'ta izleyip sevinmiştim) bu bölümde oynamak için bir şartla dönmüş ER'a. O da alacağı maaşın sevdiği hayır kurumuna bağışlanmasıymış. Prodüktörler hem Edwards için hem de kendileri için bağışta bulunmuşlar. Hatta Steven Spielberg te bağışta bulunmuş.

Banfield: When your parents are gone, you're an orphan. Spouse dies, you're a widow or widower. But when you lose your baby (long, painful pause; and then almost whispered) there's no word for that.
0

#18 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 07 Mayýs 2010 - 23:39

Yahu bu Brenner niye böyle salakça davranıyor,kafayı mı yedi acaba derken meğer ki bir derdi varmış. :mellow: Zaten gıcık oluyorum kendisine,zavallı adamcağız onun yüzünden dayak yedi diye sinir olmuşken.. :o Brenner bir yandan Morris'e başından geçenleri anlatırken tacizci adamı göstermeleri ve onun gerçek yüzünün ortaya çıkması falan çok etkileyiciydi.Zaten o adamı da hayretler içersinde izledim,son ana kadar doğru söylediğine o kadar inanmıştım ki,finalde şok oldum. :o
Bu Neela'nın kendini beğenmiş tavırları da sıkmaya başladı,neyse ki Dubenko verdi ağzının payını. <_<

0

#19 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 23 Mayýs 2010 - 21:02

Alex'in kurtulacağını tahmin etmek zor değildi. Zaten ER'dan bir ölümü daha kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ama Sam ve Gates'in arasının böyle olacağını tahmin etmemiştim. Hani az sorun olur ama düzelir, insanlar neler atlatıyor falan.. Ama Sam ve Gates'in dizi boyunca karışık ilişki yapıları -başkalarıyla da- bu gibi atlatmaları zorlaştırıyor. Evet işin içinde bir çocuk olduğu zaman şartların değiştiğinin farkında olan biriyim. Çevremde örneklerini gördüm ama eğer ortada gerçekten değer verilen biri varsa ve bu değer verilen kişide de çaba görülüyorsa, bence her zaman denemeye değerdir. Hem Sam bir şeyi göz ardı etti bu terk etme işinde. Alex'e kendi izin verebilirdi, bu olay onun izin vermesi sonucu da yaşanabilirdi.. her şey farklı bir şekilde de olabilirdi. Yani bazı şeyler engellenilmiyor. Bu kadar analiz etmeme ne gerek vardı bilmiyorum, ama dizide ileri de aralarında bir şey olmayacağı kesin olarak söylenen; Neela ve Brenner cephesinde yeşil ışıklar yanmaya başladı gibi. Brennar'ın Neela'yı risk konusunda yüreklendirmesi bana da bir şeyleri anımsattı.

Geçen bölümde farklı yanlarını gördüğümüz Dr. Cate de yavaş yavaş açılmaya başladı gibi. Hem de bu açılma aslında çocuğunu kaybettiği hastanede işe başlamasıyla oldu. Kadere bak.. Eşiyle de arası iyi. Morris'i hastanedeki en yakını sayabiliriz. Çok şey paylaştılar çünkü. Morris demişken, nasıl o kadar eski eşyayı dağıtabildi anlamadım. Evet ailesiyle problemleri varmış vs.. ama ben kıyamazdım. Jerry de Er tarihindeki son noel gününde diziye döndü.
0

#20 Üye su an burada deÄŸil   amy76 Icon

• Seize The Day
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.992

Gonderilme tarihi 26 Mayýs 2010 - 09:55

Cuma akşamları şimdiye kadar tarafımdan LOST'a kurban verilmiş oldu ER... Ama sayenizde buradan birazda olsa takip edebildim. Bu yorumlar haricinde şu ana kadar gelişen kritik başka durumlar var mı acaba :) Bundan sonrasını artık takipteyim ...
Yollanan resimBir ulus, birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç yoktur
0

• (2 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kiÅŸi bu konuya bakiyor
0 üye, 1 misafir, 0 gizli üye