bari kimse açmadı ben açayım dedim 6. sezona burdan devam edebiliriz...
Sayfa 1 / 1
Cold Case 6. Sezon Bölüm Yorumları
Gonderilme tarihi 28 Þubat 2010 - 19:05
Dün akşam tekrarını izleyebildim.Çok beğendiğim bir bölüm oldu gene.Genç fakat ne istediğini bilen bir öğretmen anlatıldı.Böyle bir karekter ve konu olunca dizinin başında, ölümünün nasıl olabileceğini tahmin etmek zor olmadı.
Bu bölüm hem çok eğlendiğim hemde çok üzüldüğüm bir bölüm oldu.
Renaldo ve Laura'nın son sahnesi çok etkileyiciydi..
Bölüm müzikleride çok güzeldi..
Bu bölüm hem çok eğlendiğim hemde çok üzüldüğüm bir bölüm oldu.
Renaldo ve Laura'nın son sahnesi çok etkileyiciydi..
Bölüm müzikleride çok güzeldi..
Katie Cassidy
Gonderilme tarihi 02 Mart 2010 - 15:02
öğrencisi için çok uğraşan bir öğretmeni gördüm bu bölümde tam herşey yoluna girerken o uyuşturucu bağımlısı herif mahfetti herşeyi
renaldoyu yakalarkende katrhyn le ortağının çalışması çok hoşuma gitti
araba kapısıyla durdular falan...
yine güzel bi bölümdü sıkıcı değildi
renaldoyu yakalarkende katrhyn le ortağının çalışması çok hoşuma gitti
yine güzel bi bölümdü sıkıcı değildi

Gonderilme tarihi 19 Mart 2010 - 12:44
1951 yılına uzanan bir bölümdü... Nedense çok adapte olamadan izlemeye çalıştım , belki de baştan belli olan bölümlerden biri olduğundan dolayıdır. Hayallerinin kadınını bulan ama sadece bu aşk 1 gecede kalan denizcinin hazin sonu . Hani araya çocuk girmeseymiş , ne gerek varmış dedirtti bana ... Lily'nin narkotikçisi bir yere gitmişti , görev icabı , ne zaman dönecek acaba ?
Bir ulus, birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç yoktur
Gonderilme tarihi 22 Mart 2010 - 18:34
Siyah beyazlı bölümlerden birini izledik.İyi bir bölümdü.1950'li yıllarda yaşanan bir denizcinin ölümünün günümüzde bulanmasıyla suçluyu aramaya başlayan ekip, tamda düşündüğüm insanı katil olarak hapise tıktı=)...
Jimmy Tully'nin hikayesi üzücüydü.Öyle birinin bu nedenlerden ölmesiydi aslında üzücü olan.doğru bildiklerini, sevdiği bir arkadaşı Snow için yaptı.Snow, yaptığını boşa çıkarmadı, onu hor gören ve istemeyen çavuşuna rağmen savaştaki cesareti, madalyaları...Yalnız Max de her nekadar Jimmy 'nin arkadaşı da olsa onun ölümüne dolaylı olarak sebebiyet verdi.En nihayetinde silahı çalmasaydı, bunlar olmazdı belki..
Bu arada Nick'in intikamı müthişti
Jimmy Tully'nin hikayesi üzücüydü.Öyle birinin bu nedenlerden ölmesiydi aslında üzücü olan.doğru bildiklerini, sevdiği bir arkadaşı Snow için yaptı.Snow, yaptığını boşa çıkarmadı, onu hor gören ve istemeyen çavuşuna rağmen savaştaki cesareti, madalyaları...Yalnız Max de her nekadar Jimmy 'nin arkadaşı da olsa onun ölümüne dolaylı olarak sebebiyet verdi.En nihayetinde silahı çalmasaydı, bunlar olmazdı belki..
Bu arada Nick'in intikamı müthişti
Katie Cassidy
Gonderilme tarihi 11 Nisan 2010 - 13:11
6x7 ''One Small Step''
İzlenmeye değer bir bölümdü..Bölüm; oyuncak roketin, bir nehir kıyısında bulunmasından sonra, olayın iç yüzünün araştırmaya (onca seneden sonra) karar veren dedektifin, ekibe olayı anlatmasıyla başladı.Ben çok beğendim bu bölümü.
İzlenmeye değer bir bölümdü..Bölüm; oyuncak roketin, bir nehir kıyısında bulunmasından sonra, olayın iç yüzünün araştırmaya (onca seneden sonra) karar veren dedektifin, ekibe olayı anlatmasıyla başladı.Ben çok beğendim bu bölümü.
Katie Cassidy
Sayfa 1 / 1
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI