Merakla beklediğim kim öldü, kim kaldıyı görmüş oldum.Yanlış düşündüğüm bir nokta vardı ki; o da ben ya ölüm ya da ayakta kalanları bekliyordum.Bir sakatlık şaşırttı beni.Ki sakat kalan kişi de ,ekibin en sorunlu insanı Danny'di..
Danny sakattı, diğer herkes ayaktaydı ama sorunlu devam ediyorlardı.Mesela Hawkes'ın yaşananlardan dolayı uyku problemi çekmesi gibi.Düzelecekler belki ama bu zaman alıcağa benziyor...
Sezon finalinde yaşanılan herşey 1 ay sonrasındaki sıcaklıkla anlatılıyordu.
Arada bir flashbacklerle çatışmadan sonrası gösterildiyse de bu bana yetmedi açıkçası.Ama fazlada önemsemiyorum, flashbacklere ilerleyen bölümlerde dönecekleri ihtimalini veriyorum.
Mac'in stresini, yaşananların ardındaki belirsizliği çözme isteğini bölüm boyunca görüldü.Mac bu.İstediğini bulana kadar hiçbir zaman bırakmamıştı.Şimdi de bırakmadı.
2.şoku yaşatan çifte geleyim.Adam ve Stella
Lindsay, beni en etkileyen kişi oldu bu bölüm.O konuşması, desteği, morali..Ne kadar güçlü ve iyi bir partner, eş olduğunu gösterdi..Hele ki bebesi kucağında, sahnesiyle anneliğin ona ne kadar yakıştığını da...
Danny, sakatlığının onda çok daha gergin, agresif bir kişiliğe yol açacağını düşünsemde,o çok sakin ve ılımandı.Hatta sakatlığını espiri konusu yapabilecek kadar geniş bile olabildi.Son sahne onunla kapandı.Hemde hissetmiyorum dediği, bacaklarını kıpırtatarak.
Vee Flack..Yaşananların sonucunu en derinden yaşayan adam.Unutamadığı Angell'ın, acısıda hala çok taze.Bölüm boyunca bu görülüyor.Kadınlarla daha çok ilgileniyor.Mac'in gözünden de kaçmıyor bu durum.Tabi bu gerçek bir ilgilenme olmadığı belli.Angell'ı ölümünün ardından bir şekilde, ayakta kalma durumu olsa gerek.
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI