CNBC-e Forum: Gossip Girl 3.Sezon Bölüm Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (9 Sayfa)
  • +
  • « ilk
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

Gossip Girl 3.Sezon Bölüm Yorumları Konuyu oyla: ***** 3 Votes

#141 Üye su an burada deÄŸil   SereNate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 628
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 24 Haziran 2010 - 12:55

Mesaji gorFreckles, on 23 Haziran 2010 - 05:47 , said:

Ayrıca lütfen şu Jenny ölsün artık.

Kesinlikleeee geberemedi gitti..çok gereksiz zaten dizide ortalığı karıştırıp durmaktan başka bir işe yaramıyor güzelde olsa bari hiç birşeye benzemiyor :angry:
Yollanan resim
1

#142 Üye su an burada deÄŸil   *Eternity* Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 230
  • LocationSamsun

Gonderilme tarihi 25 Haziran 2010 - 21:38

Gossip Girl böyle saçmalamaya devam ederse izleyicisini kaybeder.
Nerde o 1. 2. sezonlar...
Herkes ayrı bi uyuz oldu.
GG çeki düzen ver kendine! Senarist mi değişti, bu ne yaa?!

Spoiler
0

#143 Üye su an burada deÄŸil   **?özge?** Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • View blog
  • Mesaj sayisi: 663

Gonderilme tarihi 26 Haziran 2010 - 10:34

Mesaji gorRunaway ♀, on 25 Haziran 2010 - 10:38 , said:

Gossip Girl böyle saçmalamaya devam ederse izleyicisini kaybeder.
Nerde o 1. 2. sezonlar...
Herkes ayrı bi uyuz oldu.
GG çeki düzen ver kendine! Senarist mi değişti, bu ne yaa?!

Bencede düşüş var ve bir kez daha diyorum bu düşüş Blair ın arka planda serena nın ve dan'in ailesinin ön planda tutulmasından oluyor. Chuck ıda kız düşkünü hale getirdiler ;bornozlu yanında yarı çıplak bir kızla görüyoruz sürekli.Sinsi Chuck ve cadı Blair la dizi daha ilgi çekici olur.
Spoiler
0

#144 Üye su an burada deÄŸil   iskoc Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • View blog
  • Mesaj sayisi: 340

Gonderilme tarihi 26 Haziran 2010 - 12:02

evet bende katılıyorum Byi al ön plana C'da şudurumdan çıkar J'yide diziden gönder D'de artık saçmalamasın mal gibi dolaşmasın ortada bak eski günlerine nasıl döner
Spoiler
0

#145 Üye su an burada deÄŸil   SereNate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 26 Haziran 2010 - 12:07

Bende katılıyorum dizide düşüş var kesinlikle tadı tuzu yok.İsonunda dediği gibi Jenny gitsin artık.Dan'de saçma saçma davranmayı bıraksın.Serenada artık lütfen bu kadar saf saf dolaşmasın :blink: Herkes önce bir kendine gelsin :blink:
Yollanan resim
0

#146 Üye su an burada deÄŸil   *Eternity* Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • LocationSamsun

Gonderilme tarihi 26 Haziran 2010 - 14:32

O kadar da düşmüş ki geçen haftayı izlemeyi unuttum :D
Bu hafta da kaçırdım, ama gece izledim, hiçte ilgi çekici değildi. <_<

Spoiler
0

#147 Üye su an burada deÄŸil   angel-faith Icon

• Angel
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 973
  • LocationLos Angeles

Gonderilme tarihi 29 Haziran 2010 - 21:23

Son bölüme amma olay saklamışlar ya bu bölüm neydi öle şok üstüne şok :o

Blair chuck ilişkisi bitti ya bu engelide aşacaklarına inanıyorum hala ama jenny'nin yaptıgı neydi öle chuckta hazır yoldan çıkmaya zaten :angry: ikiside belasını buldu oysaki blair empire binasına vaktinde yetişmiş olsayı chuck evlenme teklif edecekti ve herşey süper olacaktı :blink:
yemeyip içmeyip hemen aldatma peşindeler pes yani hepsi böyle bunların blair hariç.jenny nasıl bir gıcık kızdır hem kendine zarar veriyor hem çevresindekilere allahtan defolup gitti :angry:
serena ve dan arasında dizinin başından beri bir çekim var artık kavuşup ayrılmayacaklardır,nate'te teselliyi jennyde bulacagını düşünüyorum.georgina nerden çıktı o bebek dan'denmi acaba ben hiç sanmıyorum :blink: bölümün en üzücü olayı ise chuck'ın vurulmasıydı çok üzüldüm :mellow: umarım blair onu affeder ve barışırlar jenny gibi bitchler ilişkilerini yıkamaz <_<

Bu mesaji duzenleyen Faith84: 29 Haziran 2010 - 21:24

Yollanan resim
-1

#148 Üye su an burada deÄŸil   **?özge?** Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • View blog
  • Mesaj sayisi: 663

Gonderilme tarihi 30 Haziran 2010 - 09:14

Nasıl bir finaldi öyle aynen Sinem Yollanan resim
Jenny vurdu damgasını finale. Ortalığı karıştırdı gitti bi Eric'in başını yakmadı Yollanan resim Chuck chuck chuck sana dicek lafım yok git geber. Blair sonunda kendine geldi git gez toz cadı ol :D Serena her zamanki halindeydi ondan sürpriz çıkmadı. Nate de chuck a özendi Yollanan resim yaktın çocuğu serena. Heycanlı bi bölümdü güzel bitirmişler G geri döndü Yollanan resim
Spoiler
0

#149 Üye su an burada deÄŸil   SereNate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 30 Haziran 2010 - 12:10

Sezon finali gerçekten olaylı ve güzeldi ;)
En çok üzüldüğüm Nate ve Serena'nın ayrılması oldu.Tabi aslında sorun serenada onun yüzünden bitti ilişkileri ne yazıkki sadık kalamadı nate'e ayrılmak isteyende o oldu :huh:Nate bırakmazdı onu böle birşey yapmasına rağmen..Olan nate'e oldu zavallıcığım :(
Diğer bir üzüldüğüm şeyse Chuck'ın vurulmasıydı :( Gerçi ona kızdım o kaşar Jenny'le birlikte olduğu için :angry: Sonuç itibariyle Chuck Bass bu kız olsunda gerisi önemli değil :lol:
Jenny Jenny Jenny bu kıza nefretim çok büyük.Gider ayak ortalığı gene karıştırdı.Ne kadar pislikmiş yaa.Gidişi oldu umarım dönüşü olmaz.
Nate chuck'a özendi onun bıraktıklarıyla kafasını dağıtmaya çalıştı
Dorota bebeÄŸini doÄŸurdu=)
Georgina sürprizlerle geri döndü.Karnında Dan'in bebeği.Ohh olsun sana Humprey:D
Not:4.sezonun pek içaçıcı olcağını sanmıyorum :blink:
Beni SevdiÄŸinizi Biliyorum XoXo

Yollanan resim
2

#150 Üye çevrimiçi   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon

Gonderilme tarihi 01 Temmuz 2010 - 10:52

Jenny denen kevaşe dönmesin bir daha diziye. Georgina bile bir yere kadar tahammül edebilir. Ama Jenny o trende ölsün mesela, olmaz mı?
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
0

#151 Üye su an burada deÄŸil   SereNate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 01 Temmuz 2010 - 11:42

Mesaji gorFreckles, on 01 Temmuz 2010 - 11:52, said:

Jenny denen kevaşe dönmesin bir daha diziye. Georgina bile bir yere kadar tahammül edebilir. Ama Jenny o trende ölsün mesela, olmaz mı?

Olmazmı hemde bal gibi olur tek istediğim o cadının geberip gitmesi :mellow:
Yollanan resim
0

#152 Üye çevrimiçi   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon

Gonderilme tarihi 01 Temmuz 2010 - 11:45

Gittikçe çirkinleştirmelerinden anlamak lazımdı aslında bunun böyle şeyler yapacağı. Madem adamla yattın neden ağlıyorsun, madem ağlayacaksın neden yatıyorsun? Hadi ağladın niye ona buna anlatıyorsun? Onun yüzünden herşey paramparça oldu. Sadece Chuck Blair'de değil. Tüm gidişatı değiştirdi hatun.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
0

#153 Üye su an burada deÄŸil   GossipGirl_tugce Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 25

Mesaj ikonu  Gonderilme tarihi 04 Temmuz 2010 - 21:59

chuckla jenny sahnelerine bayıldımmmmmmm :D :D :D tam bnlikti sahneleri ah canmlarım ikiside favori çiftim gerçi çift olmadılar ama sadce yatakta chuck gideceksen şimdi git dio orda çok güldüm :P :P :P sonunda ikisini biraraya getrdiler bnölece herkes bribirtyle olmuş oldu onları yaptımda dan le blair de olsaydı muradıma ermiş olmurdum B) B) neyse jennyin bekaret işini sonunda hallettik nate mi dameinemi derken chuck sağolsun işi halletti ama jennyde hiç memnun değil kıyamam nate olsun isterdi ama jennymm yani chuck ıda öp başına koy bn demiştim chuck sever böle işleri koklanmamış gülleri blairin dediği gibi :P
Spoiler
0

#154 Üye su an burada deÄŸil   rouge Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.827

Gonderilme tarihi 04 Temmuz 2010 - 22:14

nihayet Chuck ve Jenny beraber oldu daha uzun süreli olsaydı ... sonunda da Jenny bu kadar dramatikleştirmeseydi olayı çok daha ii olurdu ... aynı Serena gibi oldu oda gidiyor umarım geri döner ... tuğçe ne güzel söyledin bir tek Dan ve Blair kaldı beraber olmayan ben de çok sevinirim onlar çift olsa manyak olur gülmekten ölürüz heralde başta ...
Yollanan resim
0

#155 Üye su an burada deÄŸil   GossipGirl_tugce Icon

• Sarı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 05 Temmuz 2010 - 14:04

evet cnm ya keşke uzun süreli olsalar jennyde olayı çok büyüttü erice anlatmayacaktı saklayacaktı oda gitti serena gibm serenada nate ile yattıktan sora gitti jennyde chuckla yattıktan sonra gitti blairde heralde dan le yattıktan sora gidecek :D :D :D :D
Spoiler
1

#156 Üye su an burada deÄŸil   eyeswithbacteria Icon

• Mavi Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 914
  • Locationizmir

Gonderilme tarihi 05 Temmuz 2010 - 16:47

Mesaji gorFreckles, on 01 Temmuz 2010 - 11:52, said:

Jenny denen kevaÅŸe :lol: :lol:
Kesinlikle katılıyorum dönmesin cık cık dönmesin :angry:
Ben chuck'a çok üzüldüm yüzük için öldü kötü oldum birden öle görünce.G geri geldi hemde yalnız değil :lol:
Dan ve surat ifadesine hayran oldum o sahnede süperdi ..
Güzel bi sezon finaliydi ama artık abartmasalar diyorum dizide birbiriyle çıkmayan bi Serena&chuck ve Blair&Dan kaldı :blink:

Yollanan resimYollanan resim Yollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resim
Spoiler
0

#157 Üye su an burada deÄŸil   rouge Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.827

Gonderilme tarihi 05 Temmuz 2010 - 16:52

Öyle bir şey olsa ne ii olur Blair in gitmesi kaldı oda olsa tam olacak bu sezon da en facia Serena başta daldan dala atladı Jenny okul kraliçeliğini fazla büyüttü kendini heryerde kraliçe sandı Dan Vanessa birlikte olurlarsa ii olur sanmıştık ama hiç ii dğeilmiş Nate kimle birlikte olsa hep geri plana atıldı Serena ya da bir türlü yaranamadı en sonunda da bitti...Chuck da en aklı başında olandı bu sezon ama oda bazen hiç olmayacak şeyler yapmadı değil ... sezon finalinde de ben Chuck Bass im demeside onu kurtaramadı ne yazıkki bakalım yeni sezonda neler olacak ... ne olursa olsunda Jenny dönsün Chuck la beraber olsun ... :D
Yollanan resim
0

#158 Üye su an burada deÄŸil   eyeswithbacteria Icon

• Mavi Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 914
  • Locationizmir

Gonderilme tarihi 05 Temmuz 2010 - 16:57

cık cık cık ! şu dizide birbiriyle olmayan kalmadı tonlarca çift gördük ama yok ya en beteri Jenny Chucktı :D onların birlikteliği tam bir felaket :D
Yakışmıyolar bi kere ve bi kötünün yanına iyi bi eş lazım bunların ikiside birbirinden beter :D ( gerçi GG'de herkes birbirinden beter :D )

Bu mesaji duzenleyen eyeswithbacteria: 05 Temmuz 2010 - 16:58

Yollanan resimYollanan resim Yollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resim
Spoiler
0

#159 Üye su an burada deÄŸil   *Eternity* Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • LocationSamsun

Gonderilme tarihi 05 Temmuz 2010 - 17:10

En heyecanlı şeyleri son bölüme atıp, kafamızda soru işareti bıraktılar yaaa! :D
Blair'in Chuck için geri gelmesi...Chuck'ın da bitti diye hemen (yatağından geçirmediği 2 kız vardı biri...) Jenny'le lanet... :angry:
Serena & Dan!!!!! Aman Tanrı'mm!!!!!!! Hala bitmedi. Aman neyse Serena & Nate ikilisini sevmiyordum son zamanlar. Bunlar da fazla oldu gerçi. Nate koşsun kızlara, Serena neymiş! <_<
Tam Dan aşk duygularına kapılıp Paris'e gidecekken...salak insan Georgina geldi iyi mi. Eksik kalsın, hep de son bölümlerde geliyor deli etmek için..Her neyse, hamile olduğuna inanmıyorum bile çünkü onlar çıkalı 9 ay olmadı ki öküz gibi şişsin :lol:
Banane ya.
Chuck vuruldu ya be! :wacko: Ne olacak acaba?
Neyse. Ey gidi 4 sezon olacak ya GG. :o :smiley31:
xoxo, millet B)
p.s. Jenny gitti ya. UnutmuÅŸum. Gitsin konser versin, gelmesin o :D

Spoiler
0

#160 Üye su an burada deÄŸil   GossipGirl_tugce Icon

• Sarı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 05 Temmuz 2010 - 22:26

Mesaji gorrouge, on 05 Temmuz 2010 - 16:52, said:

Öyle bir şey olsa ne ii olur Blair in gitmesi kaldı oda olsa tam olacak bu sezon da en facia Serena başta daldan dala atladı Jenny okul kraliçeliğini fazla büyüttü kendini heryerde kraliçe sandı Dan Vanessa birlikte olurlarsa ii olur sanmıştık ama hiç ii dğeilmiş Nate kimle birlikte olsa hep geri plana atıldı Serena ya da bir türlü yaranamadı en sonunda da bitti...Chuck da en aklı başında olandı bu sezon ama oda bazen hiç olmayacak şeyler yapmadı değil ... sezon finalinde de ben Chuck Bass im demeside onu kurtaramadı ne yazıkki bakalım yeni sezonda neler olacak ... ne olursa olsunda Jenny dönsün Chuck la beraber olsun ... :D

jennym dönsün yine ortalığı karıştrsın milleti birbirne düşürsün :D :D nate le chuckı ayartmaya devam etsin :D iide yapıyor serenyla blaire az bile onlarda erkeklerine sahip çıksın.biri saf kız rolleryle güzelim çocuğu umursamayıp eski sevgilisyle uyuyor.ötekide kapris yapmaya devam edip cocuğu kendineden uzaklaştırıyor çocuk elden gidince zırlamasını biliyor bu blairle serena beceremiyo bu işi erkekleri tutamıyolar ellerinde kaprisler saf saf ortalıkta dolaşmalar olmuyo böle sorada jenny humphey nate le aramı bozuyor yok jenny humphrey şunu yapıyo bunu yapıyo siz saflıklarınızla kaprislerinizle bu gidşle ne natei nede chuckı avucunuzda tuatamassınız.küçücük jenny bile işi iki erkeği ayartmasınıı biliyor blair akıllıyım die geçiniyosun ama konuşmaktan ve tahditleri savurmaktan bşka bişey yaptığın yok herşey lümüzinde sevişmek gibi olmuyo :D :D serena ya gelince safım die milleti ayakta uyutucağını sanıyo ama nate i kandrmacağını anladı nate de kızlarla işi pişiriyo zaten seni umursayan yok pariste ii eğleneceler size :P :P :P :P
Spoiler
0

• (9 Sayfa)
  • +
  • « ilk
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kiÅŸi bu konuya bakiyor