CNBC-e Forum: Gossip Girl 3.Sezon Bölüm Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (9 Sayfa)
  • +
  • « ilk
  • 7
  • 8
  • 9
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

Gossip Girl 3.Sezon Bölüm Yorumları Konuyu oyla: ***** 3 Votes

#161 Üye su an burada deÄŸil   rouge Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 1.822

Gonderilme tarihi 06 Temmuz 2010 - 17:15

Mesaji gorGossipGirl_tugce, on 05 Temmuz 2010 - 23:26, said:

jennym dönsün yine ortalığı karıştrsın milleti birbirne düşürsün :D :D nate le chuckı ayartmaya devam etsin :D iide yapıyor serenyla blaire az bile onlarda erkeklerine sahip çıksın.biri saf kız rolleryle güzelim çocuğu umursamayıp eski sevgilisyle uyuyor.ötekide kapris yapmaya devam edip cocuğu kendineden uzaklaştırıyor çocuk elden gidince zırlamasını biliyor bu blairle serena beceremiyo bu işi erkekleri tutamıyolar ellerinde kaprisler saf saf ortalıkta dolaşmalar olmuyo böle sorada jenny humphey nate le aramı bozuyor yok jenny humphrey şunu yapıyo bunu yapıyo siz saflıklarınızla kaprislerinizle bu gidşle ne natei nede chuckı avucunuzda tuatamassınız.küçücük jenny bile işi iki erkeği ayartmasınıı biliyor blair akıllıyım die geçiniyosun ama konuşmaktan ve tahditleri savurmaktan bşka bişey yaptığın yok herşey lümüzinde sevişmek gibi olmuyo :D :D serena ya gelince safım die milleti ayakta uyutucağını sanıyo ama nate i kandrmacağını anladı nate de kızlarla işi pişiriyo zaten seni umursayan yok pariste ii eğleneceler size :P :P :P :P

Tuğçe cim ne güzel söylemişsin ancak bu kadar ii anlatılabilirdi ... sen harikasın...
Yollanan resim
-1

#162 Üye su an burada deÄŸil   BlairChuck Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 14

Gonderilme tarihi 07 Temmuz 2010 - 12:16

3. sezon bitti :( yeni sezonu nasıl beklicezzzz.
Yollanan resim
0

#163 Üye su an burada deÄŸil   GossipGirl_tugce Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 25

Gonderilme tarihi 07 Temmuz 2010 - 12:28

mersi cnm :D herşeyin suçlusu jenny sanki diğerleri sütten çıkmış ak kaşık.yalanmı yani sacma sapan kaprislerle blair ne chuckı tutabilir elinde nede başkasını,serenada ne yaptığını bilmez saf halleriyle nate i bu gidişle elinde tutmayı beceremez.blair chuckla bi ayrışıp bi barışıp ilişkilerini sürdürmeye bi şekilde az da olsa başrıyoda hele bu serena gelen hiçb i erkeği elinde tutmasını beceremyior glen gidiyo gelen gidiyo.dan aeron carter trip nate derken hepsini tek tek kaçırdı.blair neysede serena beceremiyo bu işi çünkü ne yaptığını bilmiyo :rolleyes:
Spoiler
-1

#164 Üye su an burada deÄŸil   faith-angel Icon

• Angel
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 902
  • LocationLos Angeles

Gonderilme tarihi 07 Temmuz 2010 - 12:32

Mesaji gorGossipGirl_tugce, on 07 Temmuz 2010 - 13:28, said:

mersi cnm :D herşeyin suçlusu jenny sanki diğerleri sütten çıkmış ak kaşık.yalanmı yani sacma sapan kaprislerle blair ne chuckı tutabilir elinde nede başkasını,serenada ne yaptığını bilmez saf halleriyle nate i bu gidişle elinde tutmayı beceremez.blair chuckla bi ayrışıp bi barışıp ilişkilerini sürdürmeye bi şekilde az da olsa başrıyoda hele bu serena gelen hiçb i erkeği elinde tutmasını beceremyior glen gidiyo gelen gidiyo.dan aeron carter trip nate derken hepsini tek tek kaçırdı.blair neysede serena beceremiyo bu işi çünkü ne yaptığını bilmiyo :rolleyes:

kimi sevdiginden emin degil ama dan'in yanında daha mutlu sanki gözlerinin içi gülüyor,dan zengin olsaydı eminim hiç bırakmazdı aralarında sınıf farkı var <_<
Yollanan resim
0

#165 Üye su an burada deÄŸil   iskoc Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 281

Gonderilme tarihi 07 Temmuz 2010 - 14:18

17 de kalmıştım sezonu daha yeni bitirdim.Özet geçiyom genel itibari ile berbattı sezon içinde sadece birkaç bölüm iyiydi.Sonunda J gitti gelmez birdaha inşallah aman sıkıldım bayıktı işte bu sezon fdsfdsf Yollanan resim Yollanan resim
Spoiler
0

#166 Üye su an burada deÄŸil   BacktoBlack Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 263

Gonderilme tarihi 08 Temmuz 2010 - 11:00

ne güzel syfa açmıstım ama dogru düzgün GG'ye bakamadm bile:(( sanırım bir basına bir ortada bir bölme bir de üçncü sezonn sonuna bakabildm...

son hakkında yorum yazarsak..
serena nate ayrldı ama serena da nate de hiç üzlmüş gibi görnmüyor(gg'nn yorumu gbi oldu:P)

jenny,diğer bölmlerde ne yaptğını bilmıorm ama cok fena bir kız olmus..hele sonnda chuck ve jenny mı bunu beklıordm evet(tugcede sevnmstr emınım:)

dan,vanessa ile brlkte olmus sınır ediyor bu çft beni:syine dönücek gibi serenaya tabi georginadan kurtulablrse :)))

georgina naptın sen ya:))) mnyak kız seni..ancak dani kandırablrsn zaten bebk olayyla :P

BLAIR'IM cnm benm...hc mutlu son yok sana :( :)mutlu ol ama chckla olma:) beklıorm ne zmna yrılcak bunlar die zira hep dedm uzun sürmez ilşkileri die ama yine de bana sürmüş..bakmadm ki tam bilmıorm da neler old..sonnda dan ne akdr güzel patlattı chuckla :P

CHUCK...naptn kendne sen ya..hç blairi sevıorm deme...senden adam olmaz ki..aşk adamı hele en son oalcagın sey:P

SONsöz..ya Türk filmi gibi olmamış mi sizce de? bzm dizilerimzde böyle sezona veda ediyorlar:) bi yerde biri vuruldu..birileri herseydn habrsiz seyhata gtti..birileri hamileym die geldi hehehe GGden böyle son beklemezdm..şaşrdm :)

buz tutmuş bir ruhum ben....erirsem geri dönemem!

1

#167 Üye su an burada deÄŸil   faith-angel Icon

• Angel
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 902
  • LocationLos Angeles

Gonderilme tarihi 08 Temmuz 2010 - 12:46

Mesaji gorBacktoBlack, on 08 Temmuz 2010 - 12:00, said:

ne güzel syfa açmıstım ama dogru düzgün GG'ye bakamadm bile:(( sanırım bir basına bir ortada bir bölme bir de üçncü sezonn sonuna bakabildm...

son hakkında yorum yazarsak..
serena nate ayrldı ama serena da nate de hiç üzlmüş gibi görnmüyor(gg'nn yorumu gbi oldu:P)

jenny,diğer bölmlerde ne yaptğını bilmıorm ama cok fena bir kız olmus..hele sonnda chuck ve jenny mı bunu beklıordm evet(tugcede sevnmstr emınım:)

dan,vanessa ile brlkte olmus sınır ediyor bu çft beni:syine dönücek gibi serenaya tabi georginadan kurtulablrse :)))

georgina naptın sen ya:))) mnyak kız seni..ancak dani kandırablrsn zaten bebk olayyla :P

BLAIR'IM cnm benm...hc mutlu son yok sana :( :)mutlu ol ama chckla olma:) beklıorm ne zmna yrılcak bunlar die zira hep dedm uzun sürmez ilşkileri die ama yine de bana sürmüş..bakmadm ki tam bilmıorm da neler old..sonnda dan ne akdr güzel patlattı chuckla :P

CHUCK...naptn kendne sen ya..hç blairi sevıorm deme...senden adam olmaz ki..aşk adamı hele en son oalcagın sey:P

SONsöz..ya Türk filmi gibi olmamış mi sizce de? bzm dizilerimzde böyle sezona veda ediyorlar:) bi yerde biri vuruldu..birileri herseydn habrsiz seyhata gtti..birileri hamileym die geldi hehehe GGden böyle son beklemezdm..şaşrdm :)

Katılıyorum <_<
Yollanan resim
-3

#168 Üye su an burada deÄŸil   GossipGirl_tugce Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 25

Gonderilme tarihi 08 Temmuz 2010 - 14:05

DOĞRU VALLA KATILIYORUM TÜRK FİLMLERİNDEKİ GİB OLMUŞ YAAA JENNY GİTTİ BİDAHA GELEMYCEKMİ :( :( :( OLAMAZ YA AMA BN BİYERDE OKUDUM SEZON ORTASINDA GERİ GELECEKMİŞ SERENANIN İŞİ GİBİM OLDU VALLA NATE YATTI GİTTİ.JENNYMDE CHUCKLA YATTI GİTTİ.HER BİRİYLE YATAN GİDİYO.ARTIK 4,.SEZON FİNALİNDE BLAİR DAN LE YATIP SEHRİ TERKEDERSE HİÇ ŞAŞIRMAM :lol: :lol: :lol: :lol: CHUCKIMI VURDULAR ELLERİ KIRILSIN ONLARIN İNŞ BU DURUM C&B Yİ BARIŞTRR KESİN BLARİ DAYANAMZ CHUCKA BARIŞIRLAR AMAN CHUCK ÖLMESİNDE NE OLURSA OLSUN. :D :D NEYSE BAKALIM 4.SEZON NASIL OLCAK BU ARADA GEORGİ DAN İ BİRAS ZOR KANDIRIR ONLAR HANGİ ARA BEREBAER OLDU YA KÇAIRDDIMI YOKSA VANESSA DUYMASIN SAC BAŞA KVGA EDERLER VALLA :P
Spoiler
-1

#169 Üye su an burada deÄŸil   BacktoBlack Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 08 Temmuz 2010 - 20:44

bnde bilmıorm gerogina dan ne zman brlkte oldu..zaten bakamadım da:(
ama georgina dann kolasına ilaç atms olablr yok ya o olmaz ki ahahha

0

#170 Üye su an burada deÄŸil   **?özge?** Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • View blog
  • Mesaj sayisi: 599

Gonderilme tarihi 09 Temmuz 2010 - 09:51

Mesaji gorBacktoBlack, on 08 Temmuz 2010 - 21:44, said:

bnde bilmıorm gerogina dan ne zman brlkte oldu..zaten bakamadım da:(
ama georgina dann kolasına ilaç atms olablr yok ya o olmaz ki ahahha

İyice Türk filmi yaptın sende bnn Yollanan resim dur bakıym ama olabilr Georginia bir Coşkun bir Nuri Alço hayranı olabilir Yollanan resim
Yollanan resim

0

#171 Üye su an burada deÄŸil   BacktoBlack Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 09 Temmuz 2010 - 16:50

Mesaji gor**?özge?**, on 09 Temmuz 2010 - 10:51, said:

İyice Türk filmi yaptın sende bnn Yollanan resim dur bakıym ama olabilr Georginia bir Coşkun bir Nuri Alço hayranı olabilir Yollanan resim

georginada o potansiyeli gördm de söyledim zaten Yollanan resim

0

• (9 Sayfa)
  • +
  • « ilk
  • 7
  • 8
  • 9
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kiÅŸi bu konuya bakiyor
0 üye, 1 misafir, 0 gizli üye