CNBC-e Forum: Chuck 3. Sezon Bölüm Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (3 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

Chuck 3. Sezon Bölüm Yorumları Konuyu oyla: -----

#41 Üye su an burada değil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 2.154
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 17 Mays 2010 - 20:49

Casey gerçekten döndü di mi? Çünkü ben generalden hep Casey istedi, Casey şöyle dedi lafını duydum ama tekrar görevde gibi bir şey duymadım. ''Artık kavuşsunlar gayrı'' dediğim çiftimiz sonunda birlikte oldukları için, Casey'i falan düşüncek halleri de yoktu. Mark Sheppard, Ring yöneticisi, kısa ama yine hayran bırakan haliyle gitti. Daha asansörde Shaw'ın gerçek yüzü gözükmeden, öldürmemiştir, taraf değiştirdi o derken, hepsinin ayağa kalkamsıyla Shaw'ın aslında eşinin peşinde olduğu anlaşıldı. Yalnız eşini öldüren kıza biraz da sen vurulmuştun, hatırlıyor musun? Bunun cezası olacak mıydı senin açından?* Her neyse kendisine bir daha gelme diyorum ve olayın çıkmasında en büyük rolü oynayan The Beard'e selamlarımı, sevgilerimi yolluyorum. Ben de Team Bartowski de yer alabilirim bence. Bakın Morgan dahi girdi.

* Shaw'ın Sarah'ın, onun eşini öldürdüğünü bilmeden kızdan hoşlandığını biliyorum. Kastettiğim şey işte hayatta anlam veremediğimiz, şaşırdığımız, kendimize kızdığımız..durumlarla karşılaşıyor olmamız. Bu Shaw için de geçerliydi. Sorular o yüzdendi.

Bu mesaji duzenleyen Gosling: 18 Mays 2010 - 14:12

0

#42 Üye su an burada değil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 907

Gonderilme tarihi 14 Haziran 2010 - 21:26

İnanamıyorum ya kabus geri döndü. Ben bu adamdan nefret ettiğimi haykırdıkça daha çok ortaya çıkmaya başlıyor. Zaten çok moralimi bozan bir spoiler öğrendim sezon finaliyle ilgili. Allah belanı versin Shaw diyebiliyorum sadece.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
1

#43 Üye su an burada değil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 14 Haziran 2010 - 22:14

Buradan o spoiler'ın ya Shaw'la ilgili olduğunu ya da Casey'le ilgili olduğunu çıkardım. Çünkü bu kadar ya Casey'i düşünürsün ya da Shaw'ı öldürmek istersin.:] Neyse ben de bu sinirinden, spoilerın ne olduğunu öğrenerek nasiplenmeyim:/ Bir daha gelme derken, Shaw'ın geleceğini sezmiş olayım. Arka profilden ona pek benzemese de, evet Shaw döndü ve intersect'e bile bağlandı. İlla geri dönecek, bir şeyler karışacak, dizi öyle böyle yol alacak..plan bu! Peki ya Ellie hanfendiye ne demeli. Ben Devon dolaylı ya da dolaysız bir çuval inciri berbat edecek diye beklerken, bu kız ortalığı karıştırdı. Doğru dürüst soru sormaz, birkaç tane açıklamayla yetinir, saf kız ayaklarına kolayca yatar, sevgili gibi milletle buluşur.. Kız beni iki bölümdür sinir ediyor. Bu arada Lester ve Jeff gerçekten şarkı söylemesinler. Hatta o Lester'ı gözüm görmesin artık. Tipinden hoşlanmıyorum:] Ne zamandır söyleyecektim, söyledim. Rahatladım:']
0

#44 Üye su an burada değil   ShaneMcCutcheon Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 432

Gonderilme tarihi 14 Haziran 2010 - 23:08

“Chuck” 3. Sezon DVD’si Eylül’de
Yollanan resim

bazen şeytan beni tanrıya inanmam için baştan çıkarıyor.
-1

#45 Üye su an burada değil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon

Gonderilme tarihi 15 Haziran 2010 - 10:42

Ahh ahh sezon finalinden sonra dökeceğim içimi buraya =)

Ellie'ye sinir olmaktan Jeffster çiftini gözüm görmedi bile. Babasına olayı anlatsa, neler olduğunu anlasa, Chuck'tan yardım istese, en azından kötü gün dostu Morgan'dan yardım istese ölür sanki. Devon da sormuyor ki böyle şüpheleri var bu kızın ne yapmak lazım diye. Sezon finaline 2 bölüm kala hepbirlikte fitili ateşlediler. Shaw, bu insanlarla o kadar çalıştı, kim olduklarını, neler yaptıklarını, en azından "iyi adam"lardan olduklarını biliyor, intikam yüzünden Ring'in tarafında yer alıyor ya diyecek birşey bulamıyorum. Zaten sevmiyorum adamı.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
1

#46 Üye su an burada değil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon

Gonderilme tarihi 22 Haziran 2010 - 09:01

Öğrendiğim spoiler Shaw'ın baba Bartowski'yi öldürmesiydi. Sezon finali bile değilmiş ya =(( Ben çok sevdim halbuki baba Bartowski'yi. Bu adamı ana kadroya almalılar diye düşündüğüm sırada öldürüleceğini öğrendim. Shaw'ı dirilten senaristler onu diriltirler mi bilmem ama böyle zeki bir adamın heba olmasına gönlün razı olmuyor. Bir şekilde geri gelmeli. İlla biri çıkacaksa, ne bileyim, Big Mike çıkabilir mesela..

Bu diziyi şimdi nereye gidiyor merak ediyorum. Devon ve Morgan'dan sonra Ellie'de olanları öğrendi ve Team Bartowski'ye katıldı. Peki şimdi nasıl devam ettirecekler acaba?. Çaylak Chuck'ın Ajan Bartowski'ye dönüşmesini nasıl anlatacaklarını da merak ediyordum, gayet iyi iş çıkardılar. Umarım böyle devam eder. Şu Shaw'ı sürüm sürüm süründürsünler de başka da birşey istemem :D :D

Bir de aslanım Casey ya keşke benim babam olsaydı =)
0

#47 Üye su an burada değil   chuckbartowski Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 12
  • Locationistanbul

Gonderilme tarihi 22 Haziran 2010 - 17:56

3.sezon finali harikaydı. 4.sezon bir an önce gelse keşke.. :rolleyes:
stephen j. bartowski kalbimizdesin..
morgan ve alex arasında bişeler olcak mı bakalım.. :)
0

#48 Üye su an burada değil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 22 Haziran 2010 - 22:03

Star Wars göndermesi yakalayınca nasıl sevindim izlerken. 'hope' Morgan oldu. Hatta Ellie bile hope oldu be, bu ne iş. Artık herkes biliyor. Yakında Lester da katılır onlara.. hayırrr. Demek spoiler baba Bartowski'nin ölmesiymiş:[ Yazık oldu adama, ailesine. Gitti zeka dolu beyin, gitti sevecen baba. Shaw da tam bir pislikmiş. Gözünü kırpmadan vurdu adamcağızı. Kendisinin de döndüğünü düşünürsek, baba için de umut var diyebiliriz. Baba demişken, Casey:( Adama baba olmak da yakışıyor. Ayrıca yukarıdaki Alex ve Morgan teorisi olabilir gibi.
0

#49 Üye su an burada değil   ozzyesc Icon

• bay E
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.493
  • Locationedge of earth

Gonderilme tarihi 25 Haziran 2010 - 12:44

ilk olarak "ben demiştim"le Mesaji gor başlamak istiyorum. josh schwartz kartlarını biraz daha kapalı oynasa dadından yenmeyecek bir dizi olacak chuck ama biz onu böyle de seviyoruz.

baba'nın ölmesi üzücüydü lakin diziye kattığı karanlık hava düşünüldüğünde gayet yerinde oldu. inş. bryce larkin ve shaw örneklerinde olduğu diriltilmez. hem bi bartowski gider, diğeri gelir...

chuck'ın neovari bir dönüşü tıpkı buy more'un havaya uçması gibi görülmeye değer sahnelerdendi.

Bu mesaji duzenleyen ozzyesc: 03 Temmuz 2010 - 22:51

Yollanan resim
0

#50 Üye su an burada değil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon

Gonderilme tarihi 01 Temmuz 2010 - 10:58

Prison Break'teki ailece ajan olayını bilmiyorum, oraya gelmeden bırakmıştım o diziyi ama Alias'taki gerçekten iyiydi. Özellikle aile çıktıkları görevleri izlemek büyük bir zevkti. Keşke Bartowski ailesini de o şekilde görebilseydik. Belki de Ellie, Anne Bartowski ve Chuck bir göreve çıkarlar. Chuck sözünü tutamayacak o Allah'ın emri, babasının da dediği gibi onun "hikayesi" daha yeni başlıyor, ama Ellie işini nasıl halledecek? Ayrıca daha çekirdekten belliymiş adamın intersect olacağı. Güzel bir final bölümüydü, Shaw'ın gidişiyle perçinlendi. Umarım bir daha dönemez. Ne kadar itici bir adamdı o öyle? Jeffster'ın klibini de ayrı beğendim :D Onlar nasıl aklanacaklar, onu da çok merak ediyorum. Alex çok cici bir kıza benziyor ama şu son ailece ajan olayını gördükten sonra Alex'te Ring'in ajanı falan çıkarsa hiç şaşırmam sanırım :D :D Önümüzdeki sezon Casey ile potansiyel damat Morgan'ı izlemek ayrıca keyif verecek diye düşünüyorum.
0

#51 Üye su an burada değil   zxusa Icon

• Sarı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 16 Temmuz 2010 - 15:31

Mesaji gorsametrix, on 15 Mart 2010 - 15:08, said:

3.sezon fragman müziğini bilen var mı? hiç bi yerde bulamadım.

matthew corbett mike wilkie just standing çok güzel bi şarkı
;)
0

#52 Üye su an burada değil   zxusa Icon

• Sarı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 16 Temmuz 2010 - 20:21

ya bi şarkı sorucam 3, sezon 11, blümde 25, dakikalarda sarah ve chuck buluşuyo biyerde sarah perryi öldürmesini söylerken çalıyo onun adını bulamdım bi yerde yardımcı olursanız sevinirim
0

#53 Üye su an burada değil   slayer4400 Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 413
  • LocationKonoha

Gonderilme tarihi 16 Temmuz 2010 - 20:32

Mesaji gorzxusa, on 16 Temmuz 2010 - 21:21, said:

ya bi şarkı sorucam 3, sezon 11, blümde 25, dakikalarda sarah ve chuck buluşuyo biyerde sarah perryi öldürmesini söylerken çalıyo onun adını bulamdım bi yerde yardımcı olursanız sevinirim

Aşağıdaki şarkılardan biri olacak. İzlemediğimden hangisi olduğunu tam söyleyemiyorum.

Rogue Wave – “Permalight”
Austin Hartley-Leonard – “In My Sleep”
Hall and Oats – “Private Eyes”
Yollanan resim
0

#54 Üye su an burada değil   zxusa Icon

• Sarı Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 18 Temmuz 2010 - 21:25

saol slayer ortadakiymiş süper şarkı herkese tavsiye ederim
;)
0

#55 Üye su an burada değil   DwsnsCrk/Himym/Chck/DctrWh Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 18

Gonderilme tarihi 26 Temmuz 2010 - 21:13

3.Sezon gerçekten çok güzeldi... Fakat Chuck'ın yine de Sarah'yla kaçmaması garip oldu..
Yollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resim
0

• (3 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kişi bu konuya bakiyor
0 üye, 1 misafir, 0 gizli üye