Casey gerçekten döndü di mi? Çünkü ben generalden hep Casey istedi, Casey şöyle dedi lafını duydum ama tekrar görevde gibi bir şey duymadım. ''Artık kavuşsunlar gayrı'' dediğim çiftimiz sonunda birlikte oldukları için, Casey'i falan düşüncek halleri de yoktu. Mark Sheppard, Ring yöneticisi, kısa ama yine hayran bırakan haliyle gitti. Daha asansörde Shaw'ın gerçek yüzü gözükmeden, öldürmemiştir, taraf değiştirdi o derken, hepsinin ayağa kalkamsıyla Shaw'ın aslında eşinin peşinde olduğu anlaşıldı.
Yalnız eşini öldüren kıza biraz da sen vurulmuştun, hatırlıyor musun? Bunun cezası olacak mıydı senin açından?* Her neyse kendisine bir daha gelme diyorum ve olayın çıkmasında en büyük rolü oynayan The Beard'e selamlarımı, sevgilerimi yolluyorum. Ben de Team Bartowski de yer alabilirim bence. Bakın Morgan dahi girdi.
* Shaw'ın Sarah'ın, onun eşini öldürdüğünü bilmeden kızdan hoşlandığını biliyorum. Kastettiğim şey işte hayatta anlam veremediğimiz, şaşırdığımız, kendimize kızdığımız..durumlarla karşılaşıyor olmamız. Bu Shaw için de geçerliydi. Sorular o yüzdendi.
Bu mesaji duzenleyen Gosling: 18 Mays 2010 - 14:12