CNBC-e Forum: Chuck 3. Sezon Bölüm Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (3 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

Chuck 3. Sezon Bölüm Yorumları Konuyu oyla: -----

#1 Üye su an burada deÄŸil   Sheitanback Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 223
  • LocationAntalya

Gonderilme tarihi 21 Þubat 2010 - 00:32

Uzun bir aradan sonra Chuck nihayet başlıyor..
İlk bölüm pazartesi günü
Benim 3.sezonla ilgili yorumum,7 bölüm izledim ve çok harika olmuş bu sezon..2.0 Chuck gerçekten çok yetenekli gözküyor .)
Sarah chuck a gitmeyi teklif edyor ama chuck ajan olmayı tercih ediyor..ve onunla trene binmiyor .S..gercekten hüznlü bi sahneydi .)
4 ve 5.bölümlerde diziye shaw ve hannah diye oyucular katılıyor..
shaw özel bir ajan ve chuck ın artık tek basına göreve cıkması grektiğini soyluyor..beckman da kabul ediyr bu durumu..bi ucak görevi verilior chuck a ve yerine gtriyor..bence uydurma bi görevdi ama bakalım yeni bolumlerde nolucak..shaw bişiler yapmaya calsıyor ama anlayamadm ben..ayrıca hannah denen oyuncudada kesin bişeyler var..

0

#2 Üye su an burada deÄŸil   RoseMoon Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 88

Gonderilme tarihi 22 Þubat 2010 - 21:44

Süper bir bölümdü nasıl özlemişim anlatamam :wub:
Bu bölümde çalan şarkılar harikaydı bulan olursa ekleyebilirmi?
Yollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resim
3

#3 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 2.154
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 23 Þubat 2010 - 13:52

Sezon başında her şey tersine dönmüş. İki sezon boyunca, Chuck Sarahla hadi gel uzaklara gidelim, mesut olalım, ajan olmak değil-senin olmak istiyorum.. modunda dolanırken; Sarah temkinliydi, Chuckı seviyordu, onu beladan da koruyordu, ama aşkını açıkça söyleyemiyordu. Sonra belli etti tamam da şimdi her şey tersine dönmüş durumda. Chuck, oğlum hata yapmışsın. Pişman oldun ama neyse ki kız seni hala seviyor..o yüzden bol atışmalı-eğlenceli bölümler bizi bekliyor. Bu arada Buy More'dan ilk defa biri ecelle buluştu. Şaşırtıcı bir durum. Genelde orada çalışan elemanlar şanslı oluyor da.

ayrıca sebo [topic='http://www.cnbce.tv/topic/3134-chuck-resimler-videolar-avatarlar-muzikler-vb/page__view__findpost__p__317978']buraya bak[/topic]
1

#4 Üye su an burada deÄŸil   Vermelho Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 570

Gonderilme tarihi 23 Þubat 2010 - 15:35

Çok çok çok beğendiğim bi'bölüm oldu :D
Kısaca :
Casey yine harikaydı , o mimikler , o sarı gözlük , silahlarla olan baba-çocuk ilişkisi . .
Chuck aynı şekerlikte yine. . Gitar çalma işi harikaydı ve yine çok komikti .
Sarah . . Özlemişim keratayı .D Keşke Chuckla kaçsalardı demekten kendimi alamadım . .
Emmett öldü O.o Yani galiba . Ya tam bi' salak ama ölmeseydi keşke .D Ama ölmeden önce beni çok güldürdü :D
Ayy çok özlemişim yaaa :D
0

#5 Üye su an burada deÄŸil   iskoc Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 281

Gonderilme tarihi 23 Þubat 2010 - 16:34

oley beee sonunda basladıda keyıflerımız yerıne geldı.Vermelho havalara ucmus.sankı ben ucmadımYollanan resimYollanan resim Yollanan resimcok guzel bı bolumdu

Spoiler
0

#6 Üye su an burada deÄŸil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 907

Gonderilme tarihi 02 Mart 2010 - 13:07

Yeni sezonu henüz izlemedim. Ama tek isteğim Chuck'tan bir Bryce ya da bir Casey yaratmaya çalışmamaları. Yaratacaklarsa bile bu dizinin finalinde falan olmalı. Sakarlıkları ve yer yer salaklıkları devam etmeli. En azından şimdilik dizinin iyiliği için bunu böyle devam ettireceklerine inanmak istiyorum.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
0

#7 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.065
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 02 Mart 2010 - 18:20

Bol aksiyonlu bir bölümdü yine özellikle Chuck'ın lazer ışınları arasından geçiş şovu harikaydı. B)
Sürekli Sarah'a kendini affettirmek için onunla konuşmaya çalıştı,Sarah ise hep kaçtı bu konuşmadan.Chuck odada kilitli kaldığında içini döktü ve en sonunda yüzüne karşı söyleyememiş olsa da Sarah'ın bu konuşmayı duyması güzeldi.
Casey, Carina'nın amcası rolünde çok komikti yine.Özellikle yaş konusundaki takıntısına çok güldüm :D Bu arada Carina'yı tekrar görmek de güzeldi,çok güzel kadın hakkaten.Morgan da çok koştu kızın peşinden ve sonra istediğini elde etti.Demek ki bazen "hayır" demek gerekiyormuş. :D

Yollanan resimYollanan resimYollanan resim

1

#8 Üye su an burada deÄŸil   slayer4400 Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 413
  • LocationKonoha

Gonderilme tarihi 03 Mart 2010 - 17:58

Chuck izlemem ama bunu görünce ekleyeyim dedim umarım benden önce ekleyen olmamıştır.

Bu arada amerikan oyunu bunlar lütfen bunlara kanmayalımYollanan resim

ABD ve Türkiye'de 3 yıldır yayınlanan "Chuck" adlı televizyon dizisi, bir bölümünde, uğradığı suikast
sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink'in öldükten sonra Agos gazetesi önünde yerde yatarkenki
görüntüsünü kullandı. Gerçeğe dayalı olmayan bir olayın anlatıldığı bölümde, "gerçek" bir fotoğrafın
neden kullanıldığı ise anlaşılamadı.
-Alıntı-
Devamı...
http://www.milliyet....ault.htm?ver=08
Yollanan resim
0

#9 Üye su an burada deÄŸil   Overkill Icon

• Time Lord
  • Icon
  • Grup: Yönetici
  • Mesaj sayisi: 3.714
  • LocationMetropolis

Gonderilme tarihi 03 Mart 2010 - 22:51

Mesaji gorFreckles, on 02 March 2010 - 01:07 PM, said:

Yeni sezonu henüz izlemedim. Ama tek isteğim Chuck'tan bir Bryce ya da bir Casey yaratmaya çalışmamaları. Yaratacaklarsa bile bu dizinin finalinde falan olmalı. Sakarlıkları ve yer yer salaklıkları devam etmeli. En azından şimdilik dizinin iyiliği için bunu böyle devam ettireceklerine inanmak istiyorum.

Benim izlediğim kadarıyla Chuck'ın salaklıklarıyla yeni yetenekleri arasındaki dengeyi iyi kurmuşlar. Zaten dizinin en büyük kozlarından biri Chuck'ın komik halleri, onları yok edip karakteri Bryce'a ya da Casey'e benzetirlerse tadı kalmaz olayın.
Yollanan resim
1

#10 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 04 Mart 2010 - 13:49

Denge sağlandı, şüpheye mahal yok:/ Chuck arada sırada yine intersecte bağlanıyor, yapacağını yapıyor, normale! dönüyor. Yalnız son bölümde Chuck'ın Sarah ile buluşamama nedenini, Chuck'ın böyle iyi, duygulu, düşünceli çocuk olmasına bağladılar. O dünyada kötülük olmasın istiyor ya, hani her şey herkes iyi olsun diye düşünüyor ya..kapı arkasında Saraha bunları anlatmaya çalıştı. Ben bu yüzden ajan olmak istedim vs..
1

#11 Üye su an burada deÄŸil   hayri can Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 173

Gonderilme tarihi 04 Mart 2010 - 19:36

Spoiler

0

#12 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 09 Mart 2010 - 13:30

Devon ve Ellie 2 bölümdür pek görünmemişti ama bu bölüm ikisine de doyduk.Özellikle Devon harikaydı.Ajanlıktan da hevesini almış oldu. :P Ama bölüm sonunda ona ne oldu merak içindeyim,inşaallah ölmemiştir. :(
Casey'in adı "Ölüm Meleği"nden "Yaşam Meleği"ne dönüştü.Chuck'a "kanımı çaldın" dediğinde çok güldüm. :lol:
Sarah ve Chuck arkadaş kalmaya karar verdiler,klasiktir zaten.Biz birbirimizi seviyoruz ama bir şekilde yürütemiyoruz işte,en iyisi arkadaş kalalım. ;)
Bu arada slayer4400 senin eklediğin haberde geçen görüntüyü de bu bölümde gördük. :unsure:

0

#13 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 09 Mart 2010 - 19:18

Chuckı karacanın sunması olayına şaştım kaldım. Yeni mi oldu bu? Geçen haftalarda görmedim. Şimdi yaprak dökümü başlayacak gibi oldum. Tabi hala onu karaca mı sunuyor onu da bilmiyorum. karıştı her şey..bu arada dünki bölüm çok sıkıcıydı.
-1

#14 Üye su an burada deÄŸil   Freckles Icon

• Lostie
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 907

Gonderilme tarihi 09 Mart 2010 - 19:32

Ona bende şaşırdım. Aklıma hemen Ay Yapım geldi ve yanlışlıkla kumandanın herhangi bir tuşuna mı bastım diye kontrol ettim.
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
0

#15 Üye su an burada deÄŸil   hayri can Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 14 Mart 2010 - 17:26

Spoiler

0

#16 Üye su an burada deÄŸil   sametrix Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 21

Gonderilme tarihi 15 Mart 2010 - 14:08

3.sezon fragman müziğini bilen var mı? hiç bi yerde bulamadım.
CNBC-e & E2
1

#17 Üye su an burada deÄŸil   hayri can Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 16 Mart 2010 - 22:49

Sonunda süper bir bölüm izledik diye düşünüyorum. Bu bölümde Casey, Devon'ı ajan zannetmeleriyle ilgili şu cümleyi kuruyor." Devon bir ajan gibi görünüyor, Chuck ise sadece Chuck." :) Yeni katılan bir ajan daha oldu. Adı Shaw. Ama onda da bir gizem var. Son sahnede bir yüzük çıkarıp parmağına taktı. Umarım yakın bir zamanda açıklarlar. Ayrıca 5.bölüme Smallville'den Lana geliyor. 5. bölümün adı ise Chuck vs. First Class.
0

#18 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 17 Mart 2010 - 20:57

Shaw Shaw Shaw ..bakıyorum yüzüne bi yerden.. yine taktım bi şey kafama..bi bu eksikti..diye düşüncelere dalmıştım. Hatırlayınca, bütün dünya rahat etti. Superman Returns'da oynamıştı. Diziye renk kattığını düşünüyorum. Biraz Chuck'la atışsınlar falan.
0

#19 Üye su an burada deÄŸil   spanish eyes Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • LocationDancefloor

Gonderilme tarihi 18 Mart 2010 - 20:01

Nihayet yine güzel bir bölüm izledik,bol aksiyonlu ve maceralı. B) İlk iki bölüme nazaran daha çok beğendim ben bu son iki bölümü.Devon yine şahaneydi. :rolleyes: Bu arada Devon'ın gerçekten berbat bir yalancı olduğunu resmen anladık.Ellie'ye bunca zaman nerde olduğunu anlatmaya daha doğrusu yalan söylemeye çalışırken nasıl da saçmaladı. :lol: Chuck o kadar tüyo verdi ama o da işe yaramadı.Neyse ki sonunda olaya müdahale etti ve Ellie de daha fazla şüphelenmedi. :D

Bölümün en komik anları;Chuck'ın sular seller gibi Japonca konuşması,Lester'ı bir tekmeyle yere sermesi. :lol: Bir de Buy More tayfası var tabii.Dövüş Klubü falan,manyak bu adamlar ya. :lol: Koskoca mağazada yaptıkları şeylere bak :lol:

0

#20 Üye su an burada deÄŸil   Vermelho Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 570

Gonderilme tarihi 22 Mart 2010 - 15:21

Hiçbir şey değil dövüş kulübü olayına geberdiim .D
Elektrik olayları falan =D

0