Chuck 3. Sezon Bölüm Yorumları
Gonderilme tarihi 21 Þubat 2010 - 00:32
İlk bölüm pazartesi günü
Benim 3.sezonla ilgili yorumum,7 bölüm izledim ve çok harika olmuş bu sezon..2.0 Chuck gerçekten çok yetenekli gözküyor .)
Sarah chuck a gitmeyi teklif edyor ama chuck ajan olmayı tercih ediyor..ve onunla trene binmiyor .S..gercekten hüznlü bi sahneydi .)
4 ve 5.bölümlerde diziye shaw ve hannah diye oyucular katılıyor..
shaw özel bir ajan ve chuck ın artık tek basına göreve cıkması grektiğini soyluyor..beckman da kabul ediyr bu durumu..bi ucak görevi verilior chuck a ve yerine gtriyor..bence uydurma bi görevdi ama bakalım yeni bolumlerde nolucak..shaw bişiler yapmaya calsıyor ama anlayamadm ben..ayrıca hannah denen oyuncudada kesin bişeyler var..
Gonderilme tarihi 23 Þubat 2010 - 13:52
ayrıca sebo [topic='http://www.cnbce.tv/topic/3134-chuck-resimler-videolar-avatarlar-muzikler-vb/page__view__findpost__p__317978']buraya bak[/topic]
Gonderilme tarihi 23 Þubat 2010 - 15:35
Kısaca :
Casey yine harikaydı , o mimikler , o sarı gözlük , silahlarla olan baba-çocuk ilişkisi . .
Chuck aynı şekerlikte yine. . Gitar çalma işi harikaydı ve yine çok komikti .
Sarah . . Özlemişim keratayı .D Keşke Chuckla kaçsalardı demekten kendimi alamadım . .
Emmett öldü O.o Yani galiba . Ya tam bi' salak ama ölmeseydi keşke .D Ama ölmeden önce beni çok güldürdü
Ayy çok özlemişim yaaa

Gonderilme tarihi 02 Mart 2010 - 13:07
Gonderilme tarihi 02 Mart 2010 - 18:20
Sürekli Sarah'a kendini affettirmek için onunla konuşmaya çalıştı,Sarah ise hep kaçtı bu konuşmadan.Chuck odada kilitli kaldığında içini döktü ve en sonunda yüzüne karşı söyleyememiş olsa da Sarah'ın bu konuşmayı duyması güzeldi.
Casey, Carina'nın amcası rolünde çok komikti yine.Özellikle yaş konusundaki takıntısına çok güldüm
Gonderilme tarihi 03 Mart 2010 - 17:58
Bu arada amerikan oyunu bunlar lütfen bunlara kanmayalım
ABD ve Türkiye'de 3 yıldır yayınlanan "Chuck" adlı televizyon dizisi, bir bölümünde, uğradığı suikast
sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink'in öldükten sonra Agos gazetesi önünde yerde yatarkenki
görüntüsünü kullandı. Gerçeğe dayalı olmayan bir olayın anlatıldığı bölümde, "gerçek" bir fotoğrafın
neden kullanıldığı ise anlaşılamadı.
-Alıntı-
Devamı...
http://www.milliyet....ault.htm?ver=08

Gonderilme tarihi 03 Mart 2010 - 22:51
Freckles, on 02 March 2010 - 01:07 PM, said:
Benim izlediğim kadarıyla Chuck'ın salaklıklarıyla yeni yetenekleri arasındaki dengeyi iyi kurmuşlar. Zaten dizinin en büyük kozlarından biri Chuck'ın komik halleri, onları yok edip karakteri Bryce'a ya da Casey'e benzetirlerse tadı kalmaz olayın.

Gonderilme tarihi 04 Mart 2010 - 13:49
Gonderilme tarihi 09 Mart 2010 - 13:30
Devon ve Ellie 2 bölümdür pek görünmemişti ama bu bölüm ikisine de doyduk.Özellikle Devon harikaydı.Ajanlıktan da hevesini almış oldu.
Casey'in adı "Ölüm Meleği"nden "Yaşam Meleği"ne dönüştü.Chuck'a "kanımı çaldın" dediğinde çok güldüm.
Sarah ve Chuck arkadaş kalmaya karar verdiler,klasiktir zaten.Biz birbirimizi seviyoruz ama bir şekilde yürütemiyoruz işte,en iyisi arkadaş kalalım.
Bu arada slayer4400 senin eklediğin haberde geçen görüntüyü de bu bölümde gördük.
Gonderilme tarihi 09 Mart 2010 - 19:18
Gonderilme tarihi 09 Mart 2010 - 19:32
Gonderilme tarihi 16 Mart 2010 - 22:49
Gonderilme tarihi 17 Mart 2010 - 20:57
Gonderilme tarihi 18 Mart 2010 - 20:01
Bölümün en komik anları;Chuck'ın sular seller gibi Japonca konuşması,Lester'ı bir tekmeyle yere sermesi.
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI