Sayfa 1 / 1
The Tudors 3.Sezon Bölüm Yorumları
Gonderilme tarihi 13 Ocak 2010 - 14:17
Anne Boleyn'siz Tudors'dan fazla keyif alamayacağımı düşünüyordum, ama en azından ilk bölüm için durum pek de böyle olmadı. Fakat yine de Anne Boleyn'nin güçlü, etkili karakterinin yokluğu kendini kesinlikle hissettirdi. Anne ve Henry arasındaki tutku da aynı şekilde. Jane ve Henry ilişkisi hiç de ilgi çekici sayılmaz.
Jane Seymour beklediğimden daha farklı 1 karakter çıktı. Sessiz ve etkisiz, fakat doğru olanı yapmaya çalışan 1i gibi sanki. Tabi bunun 1 kraliçe de, hem de Henry gibi 1 kocaya sahip 1 kraliçe de işe yarayıp yaramayacağı şüpheli. Kendisi 1 çocuk yapıp, onun ilerde tahta geçebilmesi için uğraşmalı normalde. Fakat o, Henry'nin diğer eşlerinden olan çocuklarına yardım ediyor, hatta Mary'nin saraya dönmesi için uğraşıyor. Bu dizide böyle insanlar görmeye alışık olmayan bu bünyeyi de şaşırtıyor doğal olarak. Saf galiba biraz
Mary'nin yalnız ve çaresiz bırakılması üzücüydü. Fakat Henry'yle olan barışma sahneleri güzeldi. "Father"
Cromwell'in yükselişini de düşüşünü de 1 bölüm içersinde izlemek tuhaftı. Bana dizi hızından hiç 1 şey kaybetmemiş dedirtti.
Çıkan isyanlarla Henry'yi biraz da evlilikleri dışında zor günler yaşarken izlemek farklı olacak, güzel olacak.
Anne Boleyn olmadan devam edecek olsa da, Tudors'ın geri dönüşü sevindirici. Özlemişim. Ayrıca bölüm başlamadan gösterdikleri kamera arkası görüntüleri de iyi olmuş. Yalnız izlediğimiz hiç 1 şeyin gerçekte var olmadığını, teknolojiyle yaratıldığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadığımı gizleyemem.
Jane Seymour beklediğimden daha farklı 1 karakter çıktı. Sessiz ve etkisiz, fakat doğru olanı yapmaya çalışan 1i gibi sanki. Tabi bunun 1 kraliçe de, hem de Henry gibi 1 kocaya sahip 1 kraliçe de işe yarayıp yaramayacağı şüpheli. Kendisi 1 çocuk yapıp, onun ilerde tahta geçebilmesi için uğraşmalı normalde. Fakat o, Henry'nin diğer eşlerinden olan çocuklarına yardım ediyor, hatta Mary'nin saraya dönmesi için uğraşıyor. Bu dizide böyle insanlar görmeye alışık olmayan bu bünyeyi de şaşırtıyor doğal olarak. Saf galiba biraz
Mary'nin yalnız ve çaresiz bırakılması üzücüydü. Fakat Henry'yle olan barışma sahneleri güzeldi. "Father"
Cromwell'in yükselişini de düşüşünü de 1 bölüm içersinde izlemek tuhaftı. Bana dizi hızından hiç 1 şey kaybetmemiş dedirtti.
Çıkan isyanlarla Henry'yi biraz da evlilikleri dışında zor günler yaşarken izlemek farklı olacak, güzel olacak.
Anne Boleyn olmadan devam edecek olsa da, Tudors'ın geri dönüşü sevindirici. Özlemişim. Ayrıca bölüm başlamadan gösterdikleri kamera arkası görüntüleri de iyi olmuş. Yalnız izlediğimiz hiç 1 şeyin gerçekte var olmadığını, teknolojiyle yaratıldığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadığımı gizleyemem.

* 0nly sensible way to live in this world is without rules *
* It's only after we've lost everything that we're free to do anything ** Victims; aren't we all *
Gonderilme tarihi 19 Ocak 2010 - 13:16
dediklerine aynen katılıorm.bu arada bn yeni üye oldm herkese merhaba 
jane seymourun nasıl biri olduğunu anlamış değilm ilk bölümde iyi biri gibi görünüo ama...
'father' büyük bi sahneydi açıkcası... marye acıdım o zmn.
cromwellın yükselmesi ve çökmesi tek bölümde olnca gercektn hayret ettirdi cok ilginç.ilerleyen bölümlerde ne olcak cok merak ediorm
jane seymourun nasıl biri olduğunu anlamış değilm ilk bölümde iyi biri gibi görünüo ama...
'father' büyük bi sahneydi açıkcası... marye acıdım o zmn.
cromwellın yükselmesi ve çökmesi tek bölümde olnca gercektn hayret ettirdi cok ilginç.ilerleyen bölümlerde ne olcak cok merak ediorm
Gonderilme tarihi 25 Ocak 2010 - 09:40
ALINTI
Ayrıca bölüm başlamadan gösterdikleri kamera arkası görüntüleri de iyi olmuş. Yalnız izlediğimiz hiç 1 şeyin gerçekte var olmadığını, teknolojiyle yaratıldığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadığımı gizleyemem.
Okuduğum kitapların etkisiylede Tudors'ı izlemekten son derece keyif alıyorum. Kamera arkası görüntülerini izlememiştim , durumun böyle olduğunu da bilmiyordum.... Hayal kırıklığını bir yana atmaya çalışarak yine keyifle izlemeye devam edicem tabii de , İleride Henry'nin çok kötü durumlarına şahit olacağız... Jane devlet işlerine daha doğrusu Henry'nin işlerine burnunu sokmaya devam ederse zaten akıbeti pek iyi olmayacaktır.
Bir ulus, birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç yoktur
Gonderilme tarihi 17 Þubat 2010 - 13:09
Joss Stone ablamız hayırlı uğurlu olsun bize ve Kral Henry'e ... ( Pek hayırlı olmasa da )
Ablanın sesi kadar rol kabiliyeti var mı merak etmekteyim...
Bir ulus, birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç yoktur
Gonderilme tarihi 26 Þubat 2010 - 20:35
amy76, on 17 �ubat 2010 - 01:09 , said:
Joss Stone ablamız hayırlı uğurlu olsun bize ve Kral Henry'e ... ( Pek hayırlı olmasa da )
(Henry pek sevmesede
Katie Cassidy
Gonderilme tarihi 05 Mart 2010 - 12:51
eVRemm, on 26 �ubat 2010 - 08:35 , said:
(Henry pek sevmesede
) OyunculuÄŸunu ilk defa izledim, bence iyiydi..
Çok büyük bir oyunculuk sergilemesi gerektiren bir karakterde değil ama rolünün hakkını vermiş , ben de beğendim.
Gonderilme tarihi 07 Mart 2010 - 17:21
Joss Stone'un olduğu hiç bi bölümü izleyemedim aslında sezon finalini izlemeyi çok istiyorum Edward büyümüş Mary büyümüş Elizabeth büyümüş gittikçe güzelleşen bi dizi oluyo Henry'nin en sevdiğim karısı ölmüş olsada 16 yıl yaşayacak bi oğlu var artık onun için izleriz

Spoiler
Gonderilme tarihi 07 Mart 2010 - 23:12
Diziyi çekici kılan özelliklerin başında Jonathan geldiği için, sezonun başında Henry'nin o dönemki fiziksel özellikleriyle canlandırılmayacağı söylenmişti. Birebir yansıtsalardı Henry çirkin, yaşlı ve şişman bir adam olacaktı. Kıyamadılar sanırım Jonathan'a =P
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
Sayfa 1 / 1
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI