One Tree Hill 6. Sezon Yorumları
Gonderilme tarihi 24 Ocak 2010 - 18:25
Bu bölüm güzeldi Brooke&Julian çok hoşuma gitmeye başladı
Julian seni seviyorum dedi ama Brooke söyleyemedi en son söylediği zamanı hatırlıyoruz
Julian"ın kıskanması güzel ama saçmaydı sonuçta Lucas"a karşı birşeyler hissetse söylerdi ama şüphe oldu işte en son ne güzel dışarı çıkacaklardı ama resmi görmesi kötü oldu
Julian"ın Lucas için Peyton da öyle demişti deidkten sonra Brooke"un "bu malavrayı bana daha önce okudu"demesi süperdi
Nathan&Haley"in evlilik yıldönümü kutlu olsun yedi sene olmuş vay be
Julian seni seviyorum dedi ama Brooke söyleyemedi en son söylediği zamanı hatırlıyoruz
Julian"ın kıskanması güzel ama saçmaydı sonuçta Lucas"a karşı birşeyler hissetse söylerdi ama şüphe oldu işte en son ne güzel dışarı çıkacaklardı ama resmi görmesi kötü oldu
Julian"ın Lucas için Peyton da öyle demişti deidkten sonra Brooke"un "bu malavrayı bana daha önce okudu"demesi süperdi
Nathan&Haley"in evlilik yıldönümü kutlu olsun yedi sene olmuş vay be
Gonderilme tarihi 01 Þubat 2010 - 23:25
Dan"in kalbini köpek yedi resmen çok güldüm orda hiç te üzülmedim kötülüklerinin cezası böyle oluyor demek ki evet Luke ve Nathan da üzülmedi babaları olabilir ama yaptıkları göz ününe alınırsa üzülmemeleri gayet normal
Filmin iptal olmasına üzüldüm Julian çok istiyordu bir de Brooke ile ayrıldılar mı of ya Lucastan sonra ilk defa birini yakıştıtdım yanına o da gidiyor
Umarım gitmekten vazgeçer
Bar da hepsinin toplanıp dsertlerini söylemesi süperdi hele Skill ve Luke
S:bana çok iyisin dedi sence ben çok iyimiyim
L:300.000.000 dolar kaybettim senin derdine bak kapat çeneni
Hele Adm"ın kutlamaya gelmesi süperdi hepsi üzgün o kutlamaya geliyor
Lucas"ın Adam giderken Julian"a söylediği çok komikti
L
nu sevmeyebilirsiniz rahip ama bir tarzı olduğunu kabul edin Harry Poter
Filmin iptal olmasına üzüldüm Julian çok istiyordu bir de Brooke ile ayrıldılar mı of ya Lucastan sonra ilk defa birini yakıştıtdım yanına o da gidiyor
Bar da hepsinin toplanıp dsertlerini söylemesi süperdi hele Skill ve Luke
S:bana çok iyisin dedi sence ben çok iyimiyim
L:300.000.000 dolar kaybettim senin derdine bak kapat çeneni
Hele Adm"ın kutlamaya gelmesi süperdi hepsi üzgün o kutlamaya geliyor
Lucas"ın Adam giderken Julian"a söylediği çok komikti
L
Gonderilme tarihi 13 Þubat 2010 - 15:29
Bu Julian ne iyi etmişte girmiş diziye yahu. Belliydi böyle olacağı, başlarda bi yerlerde yazmıştım zaten. Ama o ne şekerliktir, ne tatlılıktır. Keşke zamanında bizim lisedeki ineklerden birine yatırım yapsaydım. Belki Julian'a dönüşürlerdi de Sundance'e gitme ihtimalimiz olurdu =))
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
Gonderilme tarihi 06 Mart 2010 - 20:10
Dün akşam amaçsızca kanalları gezerken bizim Tree Hill grubunu görüp, bakalım hala bıraktığım yerdeler mi yoksa gelişme var mı diye izledim...Hala aynı yerdelermiş. Yine mutluluğu yaşıyoruz ama hadi sonunda şöyle kötü bi şey yapalım da her şey bozulsun.. hüsran, acı içinde bağırmalarla..ekran kararsın dercesine dizi devam etmekteymiş.
* Lucas ve Peyton çoktan evlendi sanıyordum.
Gonderilme tarihi 06 Mart 2010 - 23:29
Yine de o ilk sezonların ayrı bir sevimliliği vardı. Şimdi ki kadar drama yoktu. Hiç sevmem ama şu Peyton'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Keza Brooke'ta öyle. Kızların bir yüzü gülmedi. Lisedeyken yine iyi durumdaydılar. Daha eğlenceliydi. Sonra iş erkek arkadaş dramasından çıktı, sapıklar, tehditler, katiller, çocuk kaçırmalar arası gidip geldi. Şu sezonun en büyük artısı benim gözümde Julian'dır. A birde son Leyton sezonu olması tabi =)))
Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar. How much did 21 grams weigh?
Gonderilme tarihi 13 Mart 2010 - 20:44
Bugün az dayanamayıp, Peytoncık ne yaptı diye baktım. Sonlarına doğru yakaladığım için, olan olmuş biten bitmiş durumu hakimdi ama Allahım.. o bebek ne tatlıydı öyle. Adı da Sawyer. peh peh. Bana verin o kızı ben bakayım. Sezon finali havası seziyorum dediydim içimden, öyleymiş.
Gonderilme tarihi 13 Mart 2010 - 23:49
Sophia Bush'u milyonlarca sezon izleyebilirim, çünkü hatunun yanına odun koysan o bile bir cazibeye sahip oluyor. Brooke karakteri de çok sevdiğim ve geliştirdiklerini düşündüğüm bir karakter. Sonsuza kadar Sophia Brooke'u oynasın oturur izlerim. Ama bu bölüm bence seri finali olsaymış ve dizi böyle bitseymiş "tadında" bir bitiş yaşayabilirmiş.
Gonderilme tarihi 19 Mayýs 2010 - 15:39
sebo_gulay, on 16 Ekim 2009 - 10:20 , said:
Çok üzüntülü bir bölümdü.
Nerdeyse her sahnede ağladım diyebilirim Q'nn ölümü herkesi çok sarstı.Jamie'ye çok üzüldüm.Ayrıca brooke'n ne yapmaya çalıştığını anlayamadım annesinden intikam almak istiyor tamam ama onu öldürmek kadar ileriye gidebilirmi:blink:
Carrie 'de her bölümde olduğu gibi bu bölümdede Dan'e işkence çektirmeye devam ediyor ve oğlunu kaybetmiş acaba nasıl öldü oğlu merak ettim şimdi:smiley22:
Nerdeyse her sahnede ağladım diyebilirim Q'nn ölümü herkesi çok sarstı.Jamie'ye çok üzüldüm.Ayrıca brooke'n ne yapmaya çalıştığını anlayamadım annesinden intikam almak istiyor tamam ama onu öldürmek kadar ileriye gidebilirmi:blink:
Carrie 'de her bölümde olduğu gibi bu bölümdede Dan'e işkence çektirmeye devam ediyor ve oğlunu kaybetmiş acaba nasıl öldü oğlu merak ettim şimdi:smiley22:
ya one tree hill 7 seaosn ne zman baslıyor ??
()()
(..)
(brk)
(..)
(brk)
Gonderilme tarihi 19 Mayýs 2010 - 15:41
Gosling, on 06 Mart 2010 - 09:10 , said:
Dün akşam amaçsızca kanalları gezerken bizim Tree Hill grubunu görüp, bakalım hala bıraktığım yerdeler mi yoksa gelişme var mı diye izledim...Hala aynı yerdelermiş. Yine mutluluğu yaşıyoruz ama hadi sonunda şöyle kötü bi şey yapalım da her şey bozulsun.. hüsran, acı içinde bağırmalarla..ekran kararsın dercesine dizi devam etmekteymiş.
one tree hill 7 season ne zamn baslıyor??
()()
(..)
(brk)
(..)
(brk)
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI