One Tree Hill 6. Sezon Yorumları
Gonderilme tarihi 02 Ekim 2009 - 21:24

Gonderilme tarihi 02 Ekim 2009 - 21:32
Peyton görmeyeli güzelleşmiş .. Luke ' la Brooke kadar olmasada yakışmaya başlamış ..
Jamie ..O dans gerçekten çook güzeldi ..
Victoria ' ya cadı demek az kalır .. Brooke' mun annesi nasıl o olabilir ?
Dan .. O araba çarpma sahnesi neydi öyle ? Korkudan gözlerimi kapadım ..
Falcı zenci beyefendide çok komikti ..
5. sezondan güzel olcak kanımca ..

Gonderilme tarihi 03 Ekim 2009 - 15:35
Jaime o dansına bittim bi insan bu kadar tatlı olabilir ee babasına çekmiş
Ayrıca dan'n yaptığı onca şeyden sonra o halini görünce çok üzüldüm adama o kız kafayı cidden yemiş.
Edited by: sebo_gulay

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 15:26
Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 16:16
ALINTI
Deb&Skills kadar gereksiz bir çift görmedim
al benden de o kadar bir de nate a söyleme planları yapıyorlar sanki nate sırtlarını sıvazlıcak ...
Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 21:15
ALINTI
ALINTI
Deb&Skills kadar gereksiz bir çift görmedim
al benden de o kadar bir de nate a söyleme planları yapıyorlar sanki nate sırtlarını sıvazlıcak ...
ama komikler kabul edelim özellikle nate annasini havuzdaüstsüz gördükten sonra ''üzerine bir şey giy jamie seni böyle görürse kendine gelemez benim gibi ''

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 21:53
(..)
(brk)
Gonderilme tarihi 09 Ekim 2009 - 10:04
Gonderilme tarihi 09 Ekim 2009 - 12:48
Gossip Girl said:
lise de gencler di ama şimdi olgun olmak zorundalar çünkü hepsi hayalini gerçekleştirdi bence sıkıcı olmadı sen sadece kendini dizi ye vermedin dene bak çok güzel çok heyecanlıyım çünkü bu aşkam 21 de one tree hill var
(..)
(brk)
Gonderilme tarihi 09 Ekim 2009 - 18:32
lise de gencler di ama şimdi olgun olmak zorundalar çünkü hepsi hayalini gerçekleştirdi bence sıkıcı olmadı sen sadece kendini dizi ye vermedin dene bak çok güzel çok heyecanlıyım çünkü bu aşkam 21 de one tree hill var
zaTen izlemememin 1 nedenide PeytonLa LucAs ın birleşmesi..ben bRooke Lucas çiftini sewioDum ama oDa OLmadı malesef..sana sıkıcı gelmeyebilir ama beni sıktı..çok uzattılar diziyi cılkı çıktı..
Gonderilme tarihi 12 Ekim 2009 - 16:30
hayır sadece lucasla brooke un çıktıkları zamanda izlemedim 1.sezondan beri izledim tek 6.sezona bakmıyorum[/QUOTE]
o zman luke ve peytonun cıktıgı zamanlar sınırlı sınırlı ızlıyodun yada peytona kufurler sayıyodun dımı
(..)
(brk)
Gonderilme tarihi 12 Ekim 2009 - 21:43
Birde Deb&Skills"i gördü ya bozuntuya vermiyor hiç arkasından da birde son dadıma deli diyorlardı dedi
Nathan"a birÅŸey olmaz inÅŸ.
Lucas ile Jamie"nin eşyaları taşırken konuşması tatlıydı anneme aşık mıydın diye sordu birde Brooke teyzeme aşıkmıydın dedi Lucas"ın hayatı işte
Brooke için çok üzüldüm canım ya ne hale gelmiş birde korkuyor elleri kırılsın kim yaptıysa
Q öldü inanamadım tam da herşey düzelmeye başlamıştı ben onu sevmeye başlamaıştım
Jamie çok üzülcek ne güzel pelerin yapmışlardı
Gonderilme tarihi 13 Ekim 2009 - 14:12
(..)
(brk)
Gonderilme tarihi 16 Ekim 2009 - 21:20
Nerdeyse her sahnede ağladım diyebilirim Q'nn ölümü herkesi çok sarstı.Jamie'ye çok üzüldüm.Ayrıca brooke'n ne yapmaya çalıştığını anlayamadım annesinden intikam almak istiyor tamam ama onu öldürmek kadar ileriye gidebilirmi
Carrie 'de her bölümde olduğu gibi bu bölümdede Dan'e işkence çektirmeye devam ediyor ve oğlunu kaybetmiş acaba nasıl öldü oğlu merak ettim şimdi

Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI