CNBC-e Forum: One Tree Hill 6. Sezon Yorumları - CNBC-e Forum

Jump to content

• (9 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Son »
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

One Tree Hill 6. Sezon Yorumları Konuyu oyla: -----

#1 Üye su an burada deÄŸil   blackcigarettes Icon

• Poker Face
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 1.127

Gonderilme tarihi 02 Ekim 2009 - 21:24

Sonunda 6 sezon başladı.Lucas doğru kararı verip Peyton u seçti :DJamie çok şirin hele dansına bittim...:).Victoria her zamanki gibi cadılığına devam edip brooke u sinir ediyor...Dan e onca şeye rağmen çok acıdım zavallı :(gene güzel bir sezon bizi bekliyor...
Yollanan resimYollanan resimYollanan resimYollanan resim

Spoiler
0

#2 Üye su an burada deÄŸil   Vermelho Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 570

Gonderilme tarihi 02 Ekim 2009 - 21:32

Bölümün başlanlangıcına öldüm .. :DBrooke ' lu bölüm süperdi keşke öyle devam etseydi .. :blush:
Peyton görmeyeli güzelleşmiş .. Luke ' la Brooke kadar olmasada yakışmaya başlamış .. :D
Jamie ..O dans gerçekten çook güzeldi ..
Victoria ' ya cadı demek az kalır .. Brooke' mun annesi nasıl o olabilir ?
Dan .. O araba çarpma sahnesi neydi öyle ? Korkudan gözlerimi kapadım ..
Falcı zenci beyefendide çok komikti ..
5. sezondan güzel olcak kanımca ..:blush:
0

#3 Üye su an burada deÄŸil   inci Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 199

Gonderilme tarihi 02 Ekim 2009 - 21:52

broke u kim patakladı kıyamam yavruma victoria sana iki çift lafım var:P "2takka adam ol victoria 2takka anne ol" evil bitch:smiley35:peyton ın şu every single time i say yes lafına bayılıorm...:smiley27:
0

#4 Üye su an burada deÄŸil   blackcigarettes Icon

• Poker Face
  • Icon

Gonderilme tarihi 02 Ekim 2009 - 22:31

inci said:

broke u kim patakladı kıyamam

SPOİLER

Mağazasına giren kız var ya hani bluz çalan onun arkadaşının abisi ama bunu baya sonra öğrenicek :smiley32:

Spoiler
0

#5 Üye su an burada deÄŸil   RoseMoon Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 88

Gonderilme tarihi 03 Ekim 2009 - 15:35

Çok güzel bir bölümdü sezona iyi başladılar.Lucas ilk brooke seçtiğini görünce şok oldumm çünkü ben peyton diye duymuştum bir yerden sonra tabikii peytonla evlenicek ve doğru seçim lucas:smiley27:peyton.
Jaime o dansına bittim bi insan bu kadar tatlı olabilir ee babasına çekmiş:blush:
Ayrıca dan'n yaptığı onca şeyden sonra o halini görünce çok üzüldüm adama o kız kafayı cidden yemiş.:angry:

Edited by: sebo_gulay
0

#6 Üye su an burada deÄŸil   brucas4ewer Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 576

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 15:26

Sonunda 6.seszon başladı gerçi daha önceden izlemiştim ama tv karşısında izlemenin zevki başka..Bölüm başına bayıldım özlemiş Brooke&Lucas:wub: Ama sonra seçimini gördük Peyton zaten elbet olucak birşeydi acı ama gerçek:D Bölümün yıldızı Jamie canım ya dans edişi çok tatlıydı:smiley8: Q ile iyi bir ikili oldular ama neyse:smiley19: Deb&Skills kadar gereksiz bir çift görmedim:smiley21: Carrie cadısı ortaya çıktı gene Dan için üzüldüm bunu söylüceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten üzüldüm Carrie tam psikopat cadı:smiley21: Cadı deyince aklıma geldi Victoria nasıl bir anne ya:smiley35: Son olarak Brooke"um kıyamam ya:smiley19: Onuı pataklayanın elleri kırılsın:smiley35:
Yollanan resim
0

#7 Üye su an burada deÄŸil   crystal Icon

• Mavi Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 871

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 16:16

ALINTI

Deb&Skills kadar gereksiz bir çift görmedim:smiley21: Carrie cadısı ortaya çıktı gene Dan için üzüldüm bunu söylüceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten üzüldüm Carrie tam psikopat cadı

al benden de o kadar bir de nate a söyleme planları yapıyorlar sanki nate sırtlarını sıvazlıcak ...
Yollanan resim
0

#8 Üye su an burada deÄŸil   keany Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 2.660

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 17:26

peyton gavur a yar olmuş neyleyim bu diziyi artıkın ben
0

#9 Üye su an burada deÄŸil   blackcigarettes Icon

• Poker Face
  • Icon

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 21:15

ALINTI

ALINTI

Deb&Skills kadar gereksiz bir çift görmedim:smiley21: Carrie cadısı ortaya çıktı gene Dan için üzüldüm bunu söylüceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten üzüldüm Carrie tam psikopat cadı

al benden de o kadar bir de nate a söyleme planları yapıyorlar sanki nate sırtlarını sıvazlıcak ...

ama komikler kabul edelim özellikle nate annasini havuzdaüstsüz gördükten sonra ''üzerine bir şey giy jamie seni böyle görürse kendine gelemez benim gibi '' :lol:bide pc de göğüslerini gösterirken nate girmişti içeri :lol:

Spoiler
0

#10 Üye su an burada deÄŸil   ahmetscott Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 207

Gonderilme tarihi 05 Ekim 2009 - 21:53

arkadaşla o kadr superdıkı benb gece saat 2 de tekrar ızledım superdı ki zaten ben daha önce yorumlarımda da dedım peyton arayacak ama bildigim halde peytonı gorunce öldüm çok güzel olmus artı superdı ya tekrar verseler yıne ızlerım o değilde dan'ı öyle gorunce dayanamadım ama olsun oda az cektırmedı onlara ama dadı onunla kalmıcak daha neler yapcak halleye jamıe off :angry:
()()
(..)
(brk)
0

#11 Üye su an burada deÄŸil   Serena♥Nate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 563
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 09 Ekim 2009 - 10:04

bu diziyi bi zamanlar çok sewerdim ama artık çooooook sıktıııı..6.sezona hiç bakmadım..çünkü peyton lucas birleşti gene belliydi zaten..iyice saçmaladılar..lise yıllarındayken konusu daha güzeldi eğlenceli geliyodu ama okulu bitirdiler falan bi ağırlaştılar sıkıcı geldi..
0

#12 Üye su an burada deÄŸil   ahmetscott Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 09 Ekim 2009 - 12:48

Gossip Girl said:

bu diziyi bi zamanlar çok sewerdim ama artık çooooook sıktıııı..6.sezona hiç bakmadım..çünkü peyton lucas birleşti gene belliydi zaten..iyice saçmaladılar..lise yıllarındayken konusu daha güzeldi eğlenceli geliyodu ama okulu bitirdiler falan bi ağırlaştılar sıkıcı geldi..

lise de gencler di ama şimdi olgun olmak zorundalar çünkü hepsi hayalini gerçekleştirdi bence sıkıcı olmadı sen sadece kendini dizi ye vermedin dene bak çok güzel çok heyecanlıyım çünkü bu aşkam 21 de one tree hill var :)
()()
(..)
(brk)
0

#13 Üye su an burada deÄŸil   Serena♥Nate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 09 Ekim 2009 - 18:32

[quote name='ahmetscott][quote name=Gossip Girl']bu diziyi bi zamanlar çok sewerdim ama artık çooooook sıktıııı..6.sezona hiç bakmadım..çünkü peyton lucas birleşti gene belliydi zaten..iyice saçmaladılar..lise yıllarındayken konusu daha güzeldi eğlenceli geliyodu ama okulu bitirdiler falan bi ağırlaştılar sıkıcı geldi..[/quote]
lise de gencler di ama şimdi olgun olmak zorundalar çünkü hepsi hayalini gerçekleştirdi bence sıkıcı olmadı sen sadece kendini dizi ye vermedin dene bak çok güzel çok heyecanlıyım çünkü bu aşkam 21 de one tree hill var :)[/QUOTE]
zaTen izlemememin 1 nedenide PeytonLa LucAs ın birleşmesi..ben bRooke Lucas çiftini sewioDum ama oDa OLmadı malesef..sana sıkıcı gelmeyebilir ama beni sıktı..çok uzattılar diziyi cılkı çıktı..
0

#14 Üye su an burada deÄŸil   ahmetscott Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 10 Ekim 2009 - 18:20

ama sen brooke dıyosun da sen lucas la brooke nın cıktıkları zamanlar da tek mı ızledın
()()
(..)
(brk)
0

#15 Üye su an burada deÄŸil   Serena♥Nate Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • LocationİsTanßuL

Gonderilme tarihi 12 Ekim 2009 - 11:43

ahmetscott said:

ama sen brooke dıyosun da sen lucas la brooke nın cıktıkları zamanlar da tek mı ızledın

hayır sadece lucasla brooke un çıktıkları zamanda izlemedim 1.sezondan beri izledim tek 6.sezona bakmıyorum
0

#16 Üye su an burada deÄŸil   ahmetscott Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 12 Ekim 2009 - 16:30

[quote name='Gossip Girl][quote name=ahmetscott']ama sen brooke dıyosun da sen lucas la brooke nın cıktıkları zamanlar da tek mı ızledın[/quote]
hayır sadece lucasla brooke un çıktıkları zamanda izlemedim 1.sezondan beri izledim tek 6.sezona bakmıyorum[/QUOTE]
o zman luke ve peytonun cıktıgı zamanlar sınırlı sınırlı ızlıyodun yada peytona kufurler sayıyodun dımı :)
()()
(..)
(brk)
0

#17 Üye su an burada deÄŸil   brucas4ewer Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 576

Gonderilme tarihi 12 Ekim 2009 - 21:43

Bu bölüm Jamie"ye bayıldım gene özellikle yatakta zıpladığı sahne çok tatlıydıYollanan resim Birde Deb&Skills"i gördü ya bozuntuya vermiyor hiç arkasından da birde son dadıma deli diyorlardı dediYollanan resim Nathan"a birşey olmaz inş.Yollanan resim Lucas ile Jamie"nin eşyaları taşırken konuşması tatlıydı anneme aşık mıydın diye sordu birde Brooke teyzeme aşıkmıydın dedi Lucas"ın hayatı işteYollanan resim Brooke için çok üzüldüm canım ya ne hale gelmiş birde korkuyor elleri kırılsın kim yaptıysaYollanan resim Q öldü inanamadım tam da herşey düzelmeye başlamıştı ben onu sevmeye başlamaıştımYollanan resim Jamie çok üzülcek ne güzel pelerin yapmışlardıYollanan resim
Yollanan resim
0

#18 Üye su an burada deÄŸil   tornado Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 77

Gonderilme tarihi 13 Ekim 2009 - 14:01

one tree hill bu sezonunu izlemiştim oldukça güseL bölümler beklio.. arkadaşlar bence kaçırmayınderim ben...
tornado
0

#19 Üye su an burada deÄŸil   ahmetscott Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 13 Ekim 2009 - 14:12

aynen luke ve peyton ın yatakta zıplama sahnesı de guzeldı Q bende üzüldüm çünkü ilk defa sınavda yuksek almıstı ve camı pelerını tabutun ustune koycak cok katu bı an brooke o dayak yemesıne rahmen yıen cok guzeldı
()()
(..)
(brk)
0

#20 Üye su an burada deÄŸil   RoseMoon Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 88

Gonderilme tarihi 16 Ekim 2009 - 21:20

Çok üzüntülü bir bölümdü.:smiley19:
Nerdeyse her sahnede ağladım diyebilirim Q'nn ölümü herkesi çok sarstı.Jamie'ye çok üzüldüm.Ayrıca brooke'n ne yapmaya çalıştığını anlayamadım annesinden intikam almak istiyor tamam ama onu öldürmek kadar ileriye gidebilirmi:blink:
Carrie 'de her bölümde olduğu gibi bu bölümdede Dan'e işkence çektirmeye devam ediyor ve oğlunu kaybetmiş acaba nasıl öldü oğlu merak ettim şimdi:smiley22:

0

• (9 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Son »
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kiÅŸi bu konuya bakiyor
0 üye, 1 misafir, 0 gizli üye