Merlin - Genel
Gonderilme tarihi 02 Þubat 2010 - 14:36
merlin ile arthur'un şişmansın -hayır değilim çekişmeleri komikti
arthur'un merlin'i elbiseyle yakaladığı sahne de çok komikti
zavallı merlin tam birini buldu onun yanında büyü yapabiliyo derken kız yaratık çıktı :/
I'm with Conan
Gonderilme tarihi 02 Þubat 2010 - 17:00
ALINTI
ya merlin morgana yı sevmiyomuyduu
Morgana ve Merlin arasında şimdiye kadar
duygusal bir şey olmadı ki,sonraki bölümlerde neler olur bilemiyorum
ama bence yakışmıyorlar da zaten.Morgana Merlin'e göre daha olgun
gösteriyor yaş olarak bence.
ALINTI
Morgana nın o '' ünlü ''kıyafeti değildi sanırım Freya nın giydiği öyleyse Morgana nın '' favori '' elbisesi gitti ... 
Valla bilemiyorum canım ama bana aynı elbise gibi geldi sanki.
Gonderilme tarihi 02 Þubat 2010 - 19:31
Benim aklıma takılan bölümün adı gölün hanımı ve efsanede de zaten merlin gölün hanımı Vivien'e aşık olur kız ondan bir erkeği nasıl görünmez bi kaleye hapsebilceğini sorar merlin de öğretir ve kız merlini o kaleye hapseder diye gidiyo. burdan gölün hanımı freya çıkıyo ve o öldü. nolcak geri mi döncek şimdi ? dönüncede merlini kuleye mi hapsetcek bu mudur sevgisi ? fazla değiştirdiler sanki efsaneyi işler karıştı
D
It's too late for now but not always.
BJ <3
BJ <3
Gonderilme tarihi 15 Þubat 2010 - 18:57
off ne ihanet ama ...
Morgana yavaş yavaş kötülğe başlıyor
Merlin ile yolları ne kadar farklı biri krallığı korumaya biri yok etmeye çalışıyor
ejderhanın dedikleri de yavaş yavaş çıkıyor
oysa Mordred başlada iyi çocuk kılığındaydı
Merlin e '' bunu asla unutmayacağım Emrys '' dedikten sonra Merlin nasıl tırstı
Bu arada Merlin nin kristal de gördükleri sezon finali bölümünden sanırım
ejderha serbest kalıyor falan
Morgana yada inanamıyorum adama kapılıp Uther a karşı geldi.Gerçi korkuyor Uther büyü gücünü farkedip onu öldürtücek diye ama gene de ...

Spoiler
Gonderilme tarihi 15 Þubat 2010 - 19:50
Morgana arkalarda kalıyor, daha fazla alegorisi olsun dedim dedim Morgana bir çıktı pir çıktı..
Baştan beri bahsedilen, hikayesinden de bilinen Morganın karekteri yavaş yavaş oluşuyor.Öyle ki bu kız; Uther'i bile korkusuzca karşısına alıp, bütün Camelot'u ayağa kaldırabilecek kadar çıtasını yükseltti.Bu halini sevmedim.Aslında farkında değil, iyi niyetini bile suistimal edenlere şefkati, yakınlığı.Ve Morgana Alvarr gibi birini serbest bıraktı.İlk başlarda Uther'ı zalimce görsemde, olacaklar konuşulunca ve Merlin kristalde geleceği görünce Uther'ı haklı görebiliyorum.''Geleceği kimse bilemez.Gördüklerin sadece geleceğin bir kesiti.Oysa bunu şekillendiren biziz, sensin Merlin'' diyen Gaius'u dinleyince durum o kadar kötü olmayabilir ihtimali çıkıyor..Bakalım nolacak, ama güzel bölümler yakında gözüküyor ...
Gwen'in arkalarda kalması iyiydi.Çıkıp doğru yolu gösteren bir kişi olmadı.(ne güzel ki
! )
Baştan beri bahsedilen, hikayesinden de bilinen Morganın karekteri yavaş yavaş oluşuyor.Öyle ki bu kız; Uther'i bile korkusuzca karşısına alıp, bütün Camelot'u ayağa kaldırabilecek kadar çıtasını yükseltti.Bu halini sevmedim.Aslında farkında değil, iyi niyetini bile suistimal edenlere şefkati, yakınlığı.Ve Morgana Alvarr gibi birini serbest bıraktı.İlk başlarda Uther'ı zalimce görsemde, olacaklar konuşulunca ve Merlin kristalde geleceği görünce Uther'ı haklı görebiliyorum.''Geleceği kimse bilemez.Gördüklerin sadece geleceğin bir kesiti.Oysa bunu şekillendiren biziz, sensin Merlin'' diyen Gaius'u dinleyince durum o kadar kötü olmayabilir ihtimali çıkıyor..Bakalım nolacak, ama güzel bölümler yakında gözüküyor ...
Gwen'in arkalarda kalması iyiydi.Çıkıp doğru yolu gösteren bir kişi olmadı.(ne güzel ki
Katie Cassidy
Gonderilme tarihi 07 Mart 2010 - 20:38
Gunsu, on 07 Mart 2010 - 09:27 , said:
Merlini izlemek için tvnin karşısına kuruldum. Baktım başka bir dizi başlamış.
Maç izlemek isteyen eşim de çok sevindi. Hemen maçın karşısına geçti.
Merlin bitti mi?
Neden bilgi verilmedi?
Maç izlemek isteyen eşim de çok sevindi. Hemen maçın karşısına geçti.
Merlin bitti mi?
Neden bilgi verilmedi?
Evet sezon finalini yaptı. 3. sezon en iyi ihtimalle 8 ay sonra başlar.
Â
The Legend Of Korra
The Legend Of Korra
Gonderilme tarihi 19 Mart 2010 - 10:02
dün kanalturk te ilk şövalye filmi vardı...izlemeyi çok istemiş ama bir türlü izleyememiştim. kral arthur-guinevere-lancelot ilişkisini anlatan bir filmdi. güzeldi beğendim.zaten julia ormond a bayılırım,gunievere rolünde çok iyiydi...
kral arthur-sean connery
lancelot-richard gere oynuyordu...yani kadrodanda anlaşılıyor filmin iyi olduğu:) bir tek lancelota richard gere'i yakıştıramadım(pek de sevmem kendsini ondanda olabilir)
sean connery kral arthur rolünde çok çok iyiydi!!!
guinivere arthurla evlenmek üzere yola çıkan asil bir leydidir.yolda bunun konvaya saldırılır,lancelot gelir gunieveri kurtarır.karşılık olarak ondan bir öpücük ister,gunievere vermez.sonra camelotda bir daha karşılaşırlar.arthur lancelotun başarılı bir savaşçı olduğunu görür,şövalyesi olmasını ister...başta özgür ruhlu lancelot kabul etmez ama sonradan tamam der.bu arada guniever'ı bir kez daha kurtarır.burası bizim dizinin 2. sezon 4. bölümünde gwen'ın kaçırılması kısmına benziyordu.sanırım bu filmden esinlenmişler.bu arada guniever lancelotdan çok etkilensede arthuru sevmektedir...neyse olaylar gelişir ve en son lancelot gitmeye karar verir.ancak guniever o gitmeden istediği öpücüğü ona vermeye karar verir.ancak bunlar öpüşürken arthur görür,bunları mahkemede yargılar...mahkeme sırasında kötü adamlar gelir arthur vurulur!lancelot ve şövalyeler adamları def eder.arthur ölmeden kılıcını ve guineveri lancelota bırakır...en son arthurun cenazesi gösterilir.bu da merlinin freyayı gölde sandala koyup biraz ilerde yakması sahnesiyle benzerdi.
iyi filmdi dediÄŸim gibi ama lancelot favori karakterimken bu filmde arthuru destekledim ben
kral arthur-sean connery
lancelot-richard gere oynuyordu...yani kadrodanda anlaşılıyor filmin iyi olduğu:) bir tek lancelota richard gere'i yakıştıramadım(pek de sevmem kendsini ondanda olabilir)
sean connery kral arthur rolünde çok çok iyiydi!!!
guinivere arthurla evlenmek üzere yola çıkan asil bir leydidir.yolda bunun konvaya saldırılır,lancelot gelir gunieveri kurtarır.karşılık olarak ondan bir öpücük ister,gunievere vermez.sonra camelotda bir daha karşılaşırlar.arthur lancelotun başarılı bir savaşçı olduğunu görür,şövalyesi olmasını ister...başta özgür ruhlu lancelot kabul etmez ama sonradan tamam der.bu arada guniever'ı bir kez daha kurtarır.burası bizim dizinin 2. sezon 4. bölümünde gwen'ın kaçırılması kısmına benziyordu.sanırım bu filmden esinlenmişler.bu arada guniever lancelotdan çok etkilensede arthuru sevmektedir...neyse olaylar gelişir ve en son lancelot gitmeye karar verir.ancak guniever o gitmeden istediği öpücüğü ona vermeye karar verir.ancak bunlar öpüşürken arthur görür,bunları mahkemede yargılar...mahkeme sırasında kötü adamlar gelir arthur vurulur!lancelot ve şövalyeler adamları def eder.arthur ölmeden kılıcını ve guineveri lancelota bırakır...en son arthurun cenazesi gösterilir.bu da merlinin freyayı gölde sandala koyup biraz ilerde yakması sahnesiyle benzerdi.
iyi filmdi dediÄŸim gibi ama lancelot favori karakterimken bu filmde arthuru destekledim ben

Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI