bence Nate ve Jenny olabilir
Favori Çift ?
Gonderilme tarihi 25 Eylül 2008 - 18:33
[quote name='oth_burcu][quote name=my love]nate ı kimseye yakıştırmıyorum o tek kalsın [/quote]
[/QUOTE]
hmm ilginc bir ikili ama belli mi olur olurda gerci suan dizide pek birbirleinin varlıklarından haberleri yok ama blair nate yakışsada favori degiller en en favori dan ve serena

Gonderilme tarihi 01 Ekim 2008 - 22:09
ya aslında oluşan çiftlere bakmamalıyız daha doğrusu bağlı kalmamalıyız doğaçlama çiftler daha ilgi cekiyor gördüğüm kadarıyla bende blair ile chuck ı cok yakıştırıyorum ama natele serenada olmaz serena nate i haketmiyor bence off karar veremedim nate bana kalsaaaa

serenda dan le böle mutlu mesut yaşasaaaaa =)=)
Edited by: witch_peterp.
Edited by: witch_peterp.

Spoiler
Gonderilme tarihi 01 Ekim 2008 - 22:21
ya her seferinde hatırlatmayın sizin hiç mi ünlülerden aşkınız olmadı hiç mi bigün onunla tanışma hayaliyle yanıp tutuşmadınız bu da öle bişi işte karışmayın ben böe mutluyum kendi halimde takılıyorum.evet gerçektende şu aralar en olumlu çift serena ve dan görünüyorrr =)=)

Spoiler
Gonderilme tarihi 03 Ekim 2008 - 12:56
evet tek çift var ama yorum yapamayacağımız anlamına gelmez di mi bu 
gerçi dan ve serena çok sirin bi çift oldular ama merak işte
mesela ben chuck'ın aşık olabileceğini düşünmüyorum ama bir sevgilisi olsa ( tek gecelik olmasın mümkünse .... ) nasıl olur merak ediyorumm
gerçi dan ve serena çok sirin bi çift oldular ama merak işte
mesela ben chuck'ın aşık olabileceğini düşünmüyorum ama bir sevgilisi olsa ( tek gecelik olmasın mümkünse .... ) nasıl olur merak ediyorumm
Gonderilme tarihi 08 Ekim 2008 - 20:18
ALINTI
katılıyorum, çok yakışıyolar
Nate ve Jenny

Nate ve Jenny

Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI