Onun Yerinde Ben Olmalıydım
Gonderilme tarihi 04 Aðustos 2008 - 19:16
ALINTI
Saçmalamayın yau ne Cayes ne de Sarah olmak isterdim. Aşık olmaya başladığı adamı (Chucktan bahsediyorum) öldürmek zorunda kalacak düşünsenize :S
Yanlış hatırlamıyorsam üstleri emir vermişti yeni bilgisayar ya da herneyse hazır olduğunda yapılacak şeyi biliyorsunuz diye..??
Yanlış hatırlamıyorsam üstleri emir vermişti yeni bilgisayar ya da herneyse hazır olduğunda yapılacak şeyi biliyorsunuz diye..??
o görev casey e verilmemişmiydi sade ce sarah a chuck karantina gibi bir yere kapatma görevi verilmişti sanırsam
....
Gonderilme tarihi 04 Aðustos 2008 - 20:41
ALINTI
ALINTI
Saçmalamayın yau ne Cayes ne de Sarah olmak isterdim. Aşık olmaya başladığı adamı (Chucktan bahsediyorum) öldürmek zorunda kalacak düşünsenize :S
o görev casey e verilmemişmiydi sade ce sarah a chuck karantina gibi bir yere kapatma görevi verilmişti sanırsam
Ne farkeder ki sonuçta ortaklar bunlar ayrıcabirisi öldürecek yani bu gerçek bile yeter bence
Edited by: sewda
Gonderilme tarihi 04 Aðustos 2008 - 21:09
Farkeder...Sevdigi adamı öldürmek zorunda kalcak diyorsun...Yani Sarah'ı kastedmişin ama asla öldürmüyecek Chuck'ı....Bu görev Casey verildi....Olay bu!!!
Biz insanlar bukalemun gibiyiz. Ahlaki değerlerimizin rengini, çevremizdekilerinkine bakarak seçiyoruz
Gonderilme tarihi 04 Nisan 2009 - 13:57
Chuck'ın yerinde olmak istemezdim..Hayatı sürekli tehlike altında ve kendisi bu konuda pek birşey yapamıyor, üsteliksevdiği kızla çıkamıyor bile...
Sarah desen aynı acılar içinde, görvi sebebi ile sewdiği adam öldü ölecek die bi haller oluo kıza..
Ben Casey olmak isterdim.
Sarah desen aynı acılar içinde, görvi sebebi ile sewdiği adam öldü ölecek die bi haller oluo kıza..
Ben Casey olmak isterdim.
Gonderilme tarihi 06 Nisan 2009 - 20:26
Bayanların çoğu Sarah gibi olmak isterdi sanırım. Ama onun yerinde olmak? Sahte kimliklerle şehir şehir dolaşarak her an yakalanmak korkusuyla büyümek, güvenecek kimseyi bulamamak? Yetişkinlik yıllarında ise her anı namlunun ucunda yaşamak? Chuck'la tanıştıktan sonra olanlar da yine çok hayırlı şeyler sayılmaz. Şimdiki durumlarında sevdiği adamla olamıyor. Diyelim ki Chuck bilgisayardan kurtuldu, o zaman da devletin onu temizletmeyeceği ne malum? (İlk sezon finaline bakınız) Kadın iki ucu moklu değnek tutuyor resmen. Onun yerinde olmak mı? Ama kalsın!
Ben oyumu Ellie'ye vermişim. Mükemmel bir iş, mükemmel bir eş (aday da olsa)... Ellie'nin hayatı rahatsız edici derecede mükemmel
Ben oyumu Ellie'ye vermişim. Mükemmel bir iş, mükemmel bir eş (aday da olsa)... Ellie'nin hayatı rahatsız edici derecede mükemmel
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI