CNBC-e'nin diğer bir yeni dizisi Chuck bugün 20:00'da (Pushing Daisies'den önce)pilot bölümüyle başlayacak. Yine Pushing Daisies gibi komedi ağırlıklı, eğlenceli bir dizi. İçindeki "geek" mizahı (özellikle ilgimi çeken kısım), bilimkurguetkisi ve aksiyonuylason derece ilgi çekici. Aslında ilk bakışta Jake 2.0'i andırıyormuş gibi gözüküyor ama bu kadar tutulmasından ondan daha iyi olduğunu çıkarabiliriz sanırım, ağır basan mizah unsuruda onu ayıran bir etken. Özellikle Zachary Levirolüne çok iyi oturmuş, kendisini daha önce Less Then Perfect'de izlemiştim, gayet başarılıydı. Chuck'ta da beğeneceğim konusunda umutluyum, beğenmesem bile Yvonne Strahovski faktörü yeterli olacaktır
Zachary Levi’nin canlandırdığı bir “bilgisayar kurdu” olan Chuck bilgisayarına gelen bir mesajı açmasıyla birlikte birdenbire bütün devlet sırları beynine yüklenir. Chuck bir süre sonra kıdemli ajan John Casey ve yeni ortağı Sarah tarafından, bilgisayarcıdaki iÅŸiyle ve Ulusal Güvenlik görevleri arasında gidip gelen ikili bir yaÅŸantı sürmeye zorlanır. Ortada Chuck, bir yandan John çekiÅŸtirecek, diÄŸer yandan Sarah. Uluslararası teröristler, karşılarına çıkacak suikastçılar ise iÅŸin kaymak tabakasını oluÅŸturacak.
Gonderilme tarihi 26 Þubat 2008 - 09:03
Gonderilme tarihi 26 Þubat 2008 - 20:53
Gonderilme tarihi 26 Þubat 2008 - 23:54

Gonderilme tarihi 27 Þubat 2008 - 10:29
Chuck , görevi dünyayoı kurtarmak, maaş asgari ücret
Chuck 'ı oynayan karakter 193 cm, Sarah (sarışın ajan) 176 cm imiş
Edited by: surmew
Gonderilme tarihi 27 Þubat 2008 - 12:59
Bende Bryce'ın ölmesini istemezdim ama bilgiler başka türlü Chuck'ın beynine geçemezdi..
Sarah ve Chuck sahneleri hoştu.. Sarah'nın dans ederken 1 kaç kişiyi yaralaması ve Chuck'ın o sırada kendinden geçmesi çok komikti..
Chuck'ın bombayı imha etme şekli süperdi.. Beynine yüklenmiş olan bilgilerle değil, kendi tecrübeleriyle başardı..  ''oki doki''
Görev; dünyayı kurtarmak !!
Maaş; asgari ücret
Gonderilme tarihi 27 Þubat 2008 - 14:07
Zachary Levi (Chuck)yine Less Than Perfect'deki gibi çok komik, geek/nerd rolünü çok güzel kıvırmış. Yvonne Strahovski'nin (Sarah)hiçbir şey yapmasına gerek yok zaten öyle sabit dursa ben yine izlerim
CNBC-e'nin iki yeni dizisinin yıldızlarının bir arada olduğu bir fotoğraf, diğer CNBC-e dizilerininoyuncuları dayer alıyor;
http://www.yvonnestrahovski.net/gallery/albums/chuck-season1/Channel9Junket_0208_001.jpg
Soldan saÄŸa: Zachary Levi (Chuck), Yvonne Strahovski (Sarah), Lee Pace (Pushing Daisies'den Ned), Kathryn Morris (Cold Case'den Lilly Rush), Jensen Ackles (Smallville'den Jason)
Gonderilme tarihi 27 Þubat 2008 - 19:20
A Comet Appears-The Shins
Any Way You Want It- Journey
Cellphone's Dead-Beck
Cobrastyle- Teddybears feat. Mad Cobra "For a Fistful of Dollars" - Ennio Morricone
Into Your Dream-Foreign Born
Put Your Money Where Your Mouth Is-Jet
The Missionary-by Brothers Martin
See the World-Gomez
Edited by: Anotalia
Gonderilme tarihi 28 Þubat 2008 - 13:17
diğer bir merak ettiğim konu da; sarışın hatun=esas kız hegemonyasına kimin son vereceği! yani beyaz ten-yeşil göz-siyah saç üçlemesini + bi de kakül bonusunu, esas kızımızın üstünde görmek istemek suç mu! ayriyetten sarah'da fondoten maskesi altında en çok hoşuma giden şey, gülümseyişi oldu...
full metal jacket'te; millet m16 ile gezerken, ağır makinalı silah taşıyan adam baldwin psikopat çizgisini devam ettiriyor gibi görünüyor, ajan casey rolünde...
morgan da, its always sunny in philedelphia'dan charlie'nin bariz bir "chuckma"sı...
oc'de sethin diline pelesenk olan, son zamanlarda HIMYM vasıtasıyla barney'den sık sık işittiğimiz awesome kelimesi, kızkardeşinin yavuklusu üzerine kalması bni her daim gülümsetecek detaylardan biri olarak ilk bölümde aklıma kazınan belki de tek şey...
bryce'ın ceki çen patentli hareketlerini bir daha göremeyecek oluşumuz tamamen senaristlerin işgüzarlığıdır.
ülkemizdeki teknik servis elemanlarının "müşteri nasıl memnun edilir" konsepti gereği izlemesi gerektiğine inandığım bir dizidir de aynı zamanda...
son olarak captain awesome ile ellie, ne ara nişan taktılar, bn mi bi şi kaçırdım yoksa!
Edited by: ozzyesk85
Gonderilme tarihi 28 Þubat 2008 - 13:53
My style is di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu … özellikle bu bölümünü
güzel şarkılar seçmişler budizi için devamını bekliyorum

Gonderilme tarihi 28 Þubat 2008 - 18:59
Gonderilme tarihi 28 Þubat 2008 - 23:19
Ben bugünkü tekrarını izliyebildim..güzel bi başlangıç yapmışlar..chuck ın mimikleri çok hoş..
Üye Girişi
Üye Ol
Yardım

Çoklu ALINTI