CNBC-e Forum: HIMYM - Spoiler - CNBC-e Forum

Jump to content

• (13 Sayfa)
  • +
  • « ilk
  • 11
  • 12
  • 13
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

HIMYM - Spoiler Konuyu oyla: -----

#241 Üye su an burada deÄŸil   seboist Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 4

Gonderilme tarihi 12 Þubat 2010 - 19:46

bu dizi harika bayılıyorum :lol:
özellikle de barney'e :D :rolleyes:
0

#242 Üye su an burada deÄŸil   Gosling Icon

• mrs. gosling
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 2.154
  • Locationrüzgarlı vadi

Gonderilme tarihi 13 Þubat 2010 - 00:37

Sizlerle bir çalışmamı yok çalışmalarımı paylaşmak isterim. Malum 5/11 'Last Cigarette Ever' adlı bölümde birçok sigara sahnesi olacak.. şimdi ilk defa izlediğimiz bir şeyde çiçekler görünce bir tuhaf oluyorum/z..ben de bölümü izlediğimden ve canım sıkıldı hadi biraz oyun oynayım, iğrenç resim yeteneğimi konuşturayım dedim..ortaya bunlar çıktı.

çalışmalarımın adları üstlerinde yazmaktadır.

barda oturup tüttürmek varken, şu halimize bak.

Yollanan resim

çatı soğuk ama keyfimize diyecek yok.

Yollanan resim

duman oldum, duman olduk...

Yollanan resim
1

#243 Üye su an burada deÄŸil   iskoc Icon

• Kırmızı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 281

Gonderilme tarihi 13 Þubat 2010 - 19:12

benımde favorım barney ınanılmaz bı kısı
Spoiler
0

#244 Üye su an burada deÄŸil   Iroh Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 202

Gonderilme tarihi 07 Mart 2010 - 21:17

5.sezonun bitmesine artık çok az bölüm kaldı ama geriye baktığıma zihnimde yer eden bir bölüm olmadı. Benim için 5.sezon serinin en vasat sezonu, daha doğrusu vasat diyebileceğim tek sezonudur. Oysa ilk 4 sezon okadar güzeldiki. Bu diziyi bilmeyenlere en az Coupling kadar güzel bir dizi mutlaka izleyin, Hem couplingdeki Jeff'in bir benzeri karakter var bu dizide ama daha beceriklisi adıda Barney diye kaç kişinin bu diziyi izlemeye başlamasını sağlamıştım. Bu kadar emeğin karşılığında böyle bir sezon reva mı? Ey senarist ve yapımcılar!.

Öğrendiğim kadarıyla dizinin 6. sezonu için şimdiden anlaşma sağlanmış. Umarım 6. sezonda diziye yeni oyuncu takviyesi yaparlarda dizi canlanır. Yoksa şu an tam bir kısır döngüye giydi dizi.Yeni konu bulamıyorlar. Evet evet tek çare diziye takviye yapmak başka çare yok.

Ekleme:

İsteğim bir bölümlüğüne de olsa yerine geldi.Sezonun 17. bölümünde Jenifer Lopez konuk oyuncu olarak yer aldı.Dolayısıyla dizi 1 bölümlüğüne de olsa kısır dögüden kurtuldu.

Bu mesaji duzenleyen Dark Phoenix: 14 Mart 2010 - 19:45

0

#245 Üye su an burada deÄŸil   *Eternity* Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 203
  • LocationSamsun

Gonderilme tarihi 15 Mart 2010 - 10:38

Mesaji gorDark Phoenix, on 07 Mart 2010 - 09:17 , said:

5.sezonun bitmesine artık çok az bölüm kaldı ama geriye baktığıma zihnimde yer eden bir bölüm olmadı. Benim için 5.sezon serinin en vasat sezonu, daha doğrusu vasat diyebileceğim tek sezonudur. Oysa ilk 4 sezon okadar güzeldiki. Bu diziyi bilmeyenlere en az Coupling kadar güzel bir dizi mutlaka izleyin, Hem couplingdeki Jeff'in bir benzeri karakter var bu dizide ama daha beceriklisi adıda Barney diye kaç kişinin bu diziyi izlemeye başlamasını sağlamıştım. Bu kadar emeğin karşılığında böyle bir sezon reva mı? Ey senarist ve yapımcılar!.

Öğrendiğim kadarıyla dizinin 6. sezonu için şimdiden anlaşma sağlanmış. Umarım 6. sezonda diziye yeni oyuncu takviyesi yaparlarda dizi canlanır. Yoksa şu an tam bir kısır döngüye giydi dizi.Yeni konu bulamıyorlar. Evet evet tek çare diziye takviye yapmak başka çare yok.

Ekleme:

İsteğim bir bölümlüğüne de olsa yerine geldi.Sezonun 17. bölümünde Jenifer Lopez konuk oyuncu olarak yer aldı.Dolayısıyla dizi 1 bölümlüğüne de olsa kısır dögüden kurtuldu.

Aaaa 6.sezon mu!!!?? Yaaa şu anayı bulucaklar diye seviniyordum,bi bölüm vardı öyle..Öfff yeter :D Ama yok ya özlerim ben :D Devam devam :lol:

Yollanan resim
Yollanan resim
Yollanan resim
0

• (13 Sayfa)
  • +
  • « ilk
  • 11
  • 12
  • 13
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız