CNBC-e Forum: Kimin Yeteneğini İsterdiniz? - CNBC-e Forum

Jump to content

• (27 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Son »
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

Kimin Yeteneğini İsterdiniz? Konuyu oyla: -----

#21 Üye su an burada deÄŸil   Overkill Icon

• Kryptonian
  • Icon
  • Grup: Yönetici
  • Mesaj sayisi: 3.779
  • LocationMetropolis

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 18:49

ALINTI

Şakayı bir yana bırakırsak, benim tercihim ya Hiro ya da Niki olurdu. Sınavlarda canım çıkarken zamanı durdurup defter kitap karıştırabilmek ya da sınıftaki akıl küpünün kâğıdına uzun uzun bakabilmek hep hayalim olmuştur. Taaaa ilkokuldan beri.

Güçlerini kişisel çıkarlarına alet etmek ha, Hiro duymasın :)) ..
0

#22 Üye su an burada deÄŸil   consciousness Icon

• dream*
  • Icon
  • Grup: Sorumlu
  • Mesaj sayisi: 1.391

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 18:57

Güçleri ve yetenekleri açısından Isaac Mendez en çok bana uyanı ancak soru,"Hangi yeteneği isterdiniz?" olunca Hiro"nun yeteneği bulunmaz nimet oluyor; istediğim zaman istediğim yerde olmak...
0

#23 Üye su an burada deÄŸil   spike Icon

• Dark Lord of the Sith
  • Icon
  • View blog
  • Grup: Üye
  • Mesaj sayisi: 2.419
  • LocationDromund Kaas

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 18:58

Bulunduğu mekanlarda ne kadar vakit geçiriyorsa o kadar yaşlanır. Geleceğe gitti orda iki saat mi kaldı iki saat yaşlanır. Sonuçta bulunduğu mekanlarda zaman aynı hızlarda akıyor.

Eh Kitiaranın en sevdiği çizgi kahraman Spidey ile yeteneklerini kişisel amaç için kullanıyor. Kahramanına bak kendisini al :P (Arak from Ando ama neyse :P)
Yollanan resimYollanan resimYollanan resim
0

#24 Üye su an burada deÄŸil   delfin Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 3.720

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:28

ALINTI

1- Lütfen uyarı yapmadan spoiler vermeyelim arkadaşlar. Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum. Gelecek bölümlerde olanları önceden öğrenmek istemeyen arkadaşlarımıza saygı duyalım.

2- Delfiş o abi herhangi bir diziden değil. Biricik aşkım Ewan McGregor:wub:Kendisini kaçırıp alıkoymayı düşünüyorum da..

ama bu adam sivilceli:blink:sylar ın yeteneği ne? dedim niye kimse soruma yanıt vermiyor:smiley19::smiley19:
Yollanan resim
0

#25 Üye su an burada deÄŸil   cobra Icon

• Turuncu Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 200

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:30

ALINTI

ALINTI

1- Lütfen uyarı yapmadan spoiler vermeyelim arkadaşlar. Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum. Gelecek bölümlerde olanları önceden öğrenmek istemeyen arkadaşlarımıza saygı duyalım.

2- Delfiş o abi herhangi bir diziden değil. Biricik aşkım Ewan McGregor:wub:Kendisini kaçırıp alıkoymayı düşünüyorum da..

ama bu adam sivilceli:blink:sylar ın yeteneği ne? dedim niye kimse soruma yanıt vermiyor:smiley19::smiley19:

SPOILER

ALINTI

verildi bir yerde telekinezi dediler. cisimleri beyin gücüyle hareket ettirip durdurabiliyormuş

Edited by: KİTİARA
0

#26 Üye su an burada deÄŸil   kurt_thewolf Icon

• Mavi Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 826

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:30

hocam önceki sayfamda kitiara nın düzenlediği mesajımda açıkladım...
0

#27 Üye su an burada deÄŸil   esfemp Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 19

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:32

peter petrelli. canın sıkılınca git başka bir hero nun yanını...:D
0

#28 Üye su an burada deÄŸil   helene Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.298

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:35

hiç birini..
BATTLESTAR GALACTİCA

Türkçe dilimiz hazinemiz!
0

#29 Üye su an burada deÄŸil   Clark Kent Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 555

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:36

hiro nun yeteneÄŸini isterdim istediÄŸim zaman gidebilirdim.
I say what what in the butt :D
0

#30 Üye su an burada deÄŸil   black_mamba Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 576

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:44

hepsini hepsini hepsini istiyorummmm:smiley32::smiley32::smiley32:o yüzden peter diyorum,ama şöyle bişey var peter'ın yetenekleri de kalıcı olmuyor herzaman başka bi heroya ihtiyaç duyuyor..o yüsden aralarından en cazip olanları seçiyorum:
1.hiro'nun zamanı ve uzayı bükebilme yeteneği
ki aynen kitiara gibi ben de sınav esnasında zamanı durdurabılmeyı cok isterdim hatta yetinmeyip sınavdan önce durdurur soruları çalardım:D
2. matt'in düşünceleri okuma gücü

Edited by: black_mamba
0

#31 Üye su an burada deÄŸil   jonfensfur Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 3.586
  • LocationPermanent Vacation

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:47

Bir kere Hiro gibi olmak çok sorumluluk ister,yapacağın en küçük bir hata felaketlere sebebiyet verebilir zaten gelecekten geldiği bölümde de bunu kendi ağzıyla söyledi.Böyle bir yeteneğim olacak ve onu özgürce kullanamıyacamYollanan resimO yüzden her ne kadar geçmişe yolculuk etmek istesem de(gelecek olmaz süpriz olsun o:D)zamanı bükmek istemiyorum.:smiley30:Kitişin fikirleri çok tuttum ama:lol:Matt gibi olmak da ilginç olurdu ama buna da hazır mıyım bilmiyorum?(sanki yeteneği verecekler de hıh) Claire gibi vücudum kendini onarsa hayattan bir tat almam.Düşücem,dizimde kocaman bir yara olacak,sağlık ocağına pansumana gidicem,her kırmızı acı veren sıvı sürüldüğünde bir çığlık atıcam..işte bunu seviyorum*
Nikininkini yetenek bile saymıyorum .Ne var ki onda bende kimi zaman kedi bacağı yiyen bi piskopat kimi zaman 60 yaşındaki münire teyzeye pazardan aldığı poşetleri taşımasına yardımcı olan iyi kalpli hanımkız olurum uhh.Burda da kitişime laf değdirmeden geçemiycem,Sen de tam piskopat çıktınbacım puhahah. Isaac gibi resime biraz yeteneğim olduğu söylenir ayıptır söylemesiB)ama dediğim gibi gelecekle ilgilenmiyorum.Peter hiç olmaz.Kim uğraşacak başka bir hero bulup da güç öğrenmek ohooo geçiniz..

Son olarak tabiki Nathan gibi uçmak isterdim.Bunun sebeplerinden birincisi yürüyerek gittiğim okula sürekli geç kalmam.Koş koş yine yetişemiyorum.Evle okulun arasına 3-4 tane tepecik giriyor işte orayı uçarak geçmek hep hayalim olmuştur.Bide sınıfa camdan girsem uff ne cool olurhttp://www.cnbce.org/images/smiles/icon_razz2.gifBulutların üstünde yatarım,uyurum(kimse onun sadece buhar birikintisi olduğunu söylemesin değil iştehttp://www.cnbce.org/images/smiles/icon_razz2.gifbabam bana onların koskoccamanpamuk tabakasıolduğunu söylemişti.babam yalan konuşmazYollanan resim) Gece yıldızları izlerim.Kuşlarla arkadaş olurum.Evereste tırmanan(!) ilk Türk dağcısı(!) olurumYollanan resimUçarak yapamayacağım yok.Allahım bende uçayım nolursunYollanan resim
0

#32 Üye su an burada deÄŸil   kurt_thewolf Icon

• Mavi Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:51

bir düzeltme yapmak istiyorum.

peterın güçleri geçici değil kalıcı.bunu 2. bölümde gördük.hastahanede yattığı sırada kağıda o akşamki olayın resmini çizdi ve bu sırada da yanında isaac yoktu.yani kopyaladığı güçleri oda dilediğince kullanabiliyor.rahat rahat peter ı seçebilirsin...

bu spoiler olmadı işte...

0

#33 Üye su an burada deÄŸil   Sarcophagus Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 624

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:53

bütün güçlerin kendine göre birözelliği vardır ama en çok claire ve peter in yeteneğini isterdim.
0

#34 Üye su an burada deÄŸil   black_mamba Icon

• Mor Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 576

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 19:58

ALINTI

bir düzeltme yapmak istiyorum.

peterın güçleri geçici değil kalıcı.bunu 2. bölümde gördük.hastahanede yattığı sırada kağıda o akşamki olayın resmini çizdi ve bu sırada da yanında isaac yoktu.yani kopyaladığı güçleri oda dilediğince kullanabiliyor.rahat rahat peter ı seçebilirsin...

bu spoiler olmadı işte...

evet hatırlıyorum ama sonradan parkta yaptığı başarısız uçuş denemelerini de hatırlıyorum:blush:azla yetinmeyen çoğu bulamazmış ya da öyle bişeydi:lol:benim şu anda en işime yarıyacak yetenek hiro'nunki kurt kardeş..vizeler yaklaşıyo çaresine bakmak lazım :D
tubikim içim parçalandı anlattıklarını okuyunca..allahım sen babasının anlattığı masallara hala inanan bu saf(!) masum(!) kızın dualarını duy da onu uçur şu 4-5 tepececiğin üstünden.:smiley19:
0

#35 Üye su an burada deÄŸil   kurt_thewolf Icon

• Mavi Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 20:00

bütün bunlar peter ın güçlerini kontrol edememesinden...
0

#36 Üye su an burada deÄŸil   Kitiara Icon

• Gilmore Girl
  • Icon
  • Grup: Sorumlu
  • Mesaj sayisi: 2.731
  • LocationStars Hollow

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 20:05

Hepiniz birlik oldunuz bana saldırıya geçtiniz yaaaa!! :smiley18::smiley18::angry:Tamam, Heroes'daki kimsenin gücünü istemiyorum. :angry:Ben X-Men'den Cable'ın güçlerini alırım.:smiley32: Kötüye de kullanırım. :smiley15:O zaman kaçacak delik arayın!:smiley15:
0

#37 Üye su an burada deÄŸil   beyoncé Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 1.107

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 20:08

kesinlikle peter..
Yollanan resimYollanan resimYollanan resim
0

#38 Üye su an burada deÄŸil   David_Boreanaz Icon

• Sarı Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 9

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 20:12

hehe koskoca 4 sayfa da bır kac kısı ısaac ın yetenegını ısterım deımıs o kadar oda yarım agız ıle

gelecegı gormek kadar guzel bısı olabılırmı arkadaşlar
bana en yakın karakter ısaac
kuskusuz kı
ısaac ın yetenegı ben de olsun ısterdım
NOKDA
şimdi spoıler verırdım ama yasak hehe
0

#39 Üye su an burada deÄŸil   kurt_thewolf Icon

• Mavi Seviye
  • Icon

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 20:20

ALINTI

Hepiniz birlik oldunuz bana saldırıya geçtiniz yaaaa!! :smiley18::smiley18::angry:Tamam, Heroes'daki kimsenin gücünü istemiyorum. :angry:Ben X-Men'den Cable'ın güçlerini alırım.:smiley32: Kötüye de kullanırım. :smiley15:O zaman kaçacak delik arayın!:smiley15:

kim saldırıyor,neden saldırıyor,savaş mı çıktı?
0

#40 Üye su an burada deÄŸil   jonfensfur Icon

• YeÅŸil Seviye
  • Icon
  • Mesaj sayisi: 3.586
  • LocationPermanent Vacation

Gonderilme tarihi 05 Nisan 2007 - 21:35

Kiti şu anda sana Niki'nin yeteneğinin bahşedilmiş olmasından korkuyorum.Değil mi arkadaşlar bi tuhaflıkı yok mu:lol:Neymiş kaçacak delik arayalımmış:blink:Bize ne çatıyosun be bak delfin hayatının aşkına ne demiş " sivilceli":smiley32:beyonce ne söylediler sabahtan beri Peter seçilmiyo başka birini seç bakim:angry:
0

• (27 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Son »
  • Yeni bir konu açamazsınız
  • Bu konuya cevap yazamazsınız

1 kiÅŸi bu konuya bakiyor
0 üye, 1 misafir, 0 gizli üye